Antena Căutare

Ce adversară sexy are Simona Halep în sferturi, la Miami! Cum arată Qiang Wang

​Simona Halep se pregătește să marcheze încă o victorie importantă din cariera sa, după ce a reușit să se califice în semifnalele turneului de la Miami. Sportiva o va avea adversară pe sexy chinezoaica Qiang Wang, numărul 18 WTA. 

Ce adversară sexy are Simona Halep în sferturi, la Miami! Cum arată Qiang Wang Galerie
Qiang Wang este adversara Simonei Halep în sferturile de la Miami

Simona Halep se pregătește să marcheze încă o victorie importantă din cariera sa, după ce a reușit să se califice în semifnalele turneului de la Miami. Sportiva o va avea adversară pe sexy chinezoaica Qiang Wang, numărul 18 WTA.

Sportiva chineză Qiang Wang, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 18, a învins-o pe compatrioata sa Yafan Wang, locul 50 WTA, şi va fi adversara Simonei Halep în sferturile de finală ale turneului de la Miami.

Ce adversară sexy are Simona Halep în sferturi, la Miami! Cum arată Qiang Wang

Simona Halep în meciul cu Venus Williams

SIMONA HALEP O VA ÎNTÂLNI PE QIANG WANG

Dacă Simona Halep (27 ani, 3 WTA) a trecut în optimi fără emoţii de americanca Venus Williams, cu 6-3, 6-3, Qiang Wang a învins-o, luni, pe compatrioata sa Yafan Wang cu 7-5, 6-4, după o oră şi 45 de minute.

Ce adversară sexy are Simona Halep în sferturi, la Miami! Cum arată Qiang Wang

Qiang Wang în meciul cu Yatan Wang

Pentru cei care nu știu, Simona Halep a câştigat singurul duel cu Qiang Wang (27 ani, 18 WTA), anul trecut, în optimi la Indian Wells, cu 7-5, 6-1.

SIMONA HALEP ȘI ADVERSARA SEXY

Qiang Wang a fost desemnată de compatrioții săi drept cea mai frumoasă sportivă a Chinei, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din 2016.

Ce adversară sexy are Simona Halep în sferturi, la Miami! Cum arată Qiang Wang

Qiang Wang este adversara Simonei Halep în sferturile de la Miami

Sportiva Qiang Wang la plajă

Recent, în presa internațională au început să circule și să se viralizeze rapid imaginile cu sexy jucătoarea din China, care nu a ezitat să se fotografieze în bikini, la plajă, într-o ipostază extrem de sexy. Așa cum era de așteptat, imaginea a făcut deliciul fanilor chinezi.

SIMONA HALEP DESPRE VICTORIA CU VENUS WILLIAMS

Simona Halep a ajuns la 270 de săptămâni consecutive în top 10 WTA, lucru pe care l-a comentat astfel, după victoria cu Williams: ''Impresionant, într-adevăr. Mă bucur că reuşesc astfel de lucruri. Munca pe care am depus-o şi-a arătat roadele, mă bucur că sunt într-o astfel de poziţie şi, după cum se vede, mă bucur să joc tenis''.

Ce adversară sexy are Simona Halep în sferturi, la Miami! Cum arată Qiang Wang

Simona Halep și Venus Williams

Halep s-a referit şi la meciul câştigat destul de rapid în faţa americancei Venus Williams: ''Ştiu că Venus nu renunţă şi trebuie să fiu pregătită pentru orice minge, să lupt şi să alerg, am reuşit să o fac bine azi. Ştiam că trebuie să stau mai aproape de linia de fund şi să încerc să joc mai rapid. Întotdeauna e o plăcere să joc împotriva surorilor Williams şi sunt mândră că am putut câştiga azi''.

Halep a bifat a patra victorie consecutivă, după ce a pierdut primele trei dueluri cu Venus Williams (38 ani, 43 WTA), triplă campioană la Miami Open. Americanca a reuşit să progreseze câte un ghem pe meci în cele patru partide cedate, ajungând la şase ghemuri câştigate.

Surse: news.ro, Agerpres

Sursa foto: profimediaimages.ro

Bombă în lumea sportului! Conor McGregor şi-a anunţat retragerea. Cum a făcut marele anunț... Gabi Tamaș, prins beat în timp ce gonea cu 205 km/h în Israel! Sportivul risca închisoare în România! Ce alcoolemie au d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x