Antena Căutare

„A fost cu adevărat amuzant”. Ce crede Bianca Andreescu despre Simona Halep, după ce s-au înfruntat pe teren

Bianca Andreescu a dezvăluit cu ce impresie a rămas după meciul cu Simona Halep. Jucătoarea a precizat că întâlnirea i s-a părut amuzantă, dar că a ieșit de pe teren cu o dezamăgire.

„Cred că am aplicat tactica potrivită", a reacţionat canadianca de origine română Bianca Andreescu după meciul pierdut în faţa româncei Simona Halep, 3-6, 7-6 (8-6), 6-3, luni, în Grupa Violet a Turneului Campioanelor ce are loc în oraşul chinez Shenzhen.

„Cred că am aplicat tactica potrivită. Serviciul meu. Returul meu a fost bun astăzi, cel puţin în cea mai mare parte a meciului. Nu m-am simţit deloc intimidată când am păşit pe teren", a declarat Andreescu, scrie site-ul WTA, citat de Agerpres.

Bianca Andreescu a mai spus că i s-a părut amuzant să joace împotriva Simone Halep și a precizat că speră să își ia revanșa.

„Ştiu că am admirat-o mult, aşa că a fost cu adevărat amuzant să pot juca împotriva ei. Da, poate voi juca din nou contra ei, să-mi iau revanşa", a spus Andreescu, ce a avut-o în premieră adversară pe Halep.

„A fost un meci bun. Ea a luptat cu adevărat mult. N-am valorificat şansele pe care le-am avut în setul al doilea, aşa că sunt cu adevărat dezamăgită pentru asta", a adăugat canadianca.

În etapa doua, miercuri, Andreescu o va înfrunta pe Karolina Pliskova (Cehia), iar Halep pe ucraineanca Elina Svitolina, deţinătoarea titlului.

VIDEO | Simona Halep a câștigat dramatic meciul cu Bianca Andreescu! Totul s-a decis în trei seturi, după o partidă fabu... Pe scurt din sport: Azi etapa de Cupa, maine joaca Halep cu Svitolina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x