Antena Căutare

CFR Cluj - Vaslui 2-0 / Visinii, la un punct de primul loc

Cadu, din penalty, si Weldon au marcat golurile prin care CFR Cluj a invins cu 2-0 pe teren propriu pe FC Vaslui in ultimul meci din etapa a 7-a din Liga I. In urma acestui rezultat, formatia din Gruia urca pe locul 2 in clasament, la un singur punct in spatele liderului Dinamo.

CFR a fost echipa mai periculoasa in prima repriza, cand Sougou, Nuno Diogo, Ronny, Rafael Bastos sau Weldon au ratat cele mai importante sanse pentru trupa lui Jorge Costa. Tehnicianul portughez a primit insa si o veste proasta, Beto accidentandu-se in minutul 23, dupa o ciocnire cu Wesley, locul sau fiind luat de Minca.

Portarul de rezerva al clujenilor nici nu a apucat sa se incalzeasca bine, ca Zmeu i-a si dat primele emotii, cand a luftat din 6 metri la un corner, insa s-a descurcat foarte bine cu cinci minute inainte de pauza, cand a blocat excelent centrarea foarte periculoasa a lui Sanmartean.

Partea a doua a inceput cu doua greseli de arbitraj, un gol anulat al lui Wesley pentru un offside inexistent si un penalty refuzat gazdelor, dupa ce Frakas l-a faultat in careu pe Ronny. Trupa din Gruia a continuat sa fie mai periculoasa, iar Weldon si Ronny au fost aproape de deschiderea scorului in minutul 58, dar ambii au ratat intalnirea cu mingea centrata de Camora in fata portii.

In minutul 70, CFR a deblocat tabela, prin Cadu, care a transformat un penalty usor acordat de arbitrul Robert Dumitru dupa un duel intre Balaur si Sougou. Clujenii s-au desprins la doua goluri dupa numai trei minute, atunci cand Weldon l-a invins pe Cerniauskas cu o lovitura de cap din mijlocul careului, in urma centrarii perfecte a lui Renan.

Imediat dupa ce au primit al doilea gol, vasluienii au avut sansa de a relansa meciul, dar executia lui Adailton din lovitura libera a lovit bara. Acelasi atacant brazilian, Sanmartean si Wesley au avut ultimele sanse la poarta lui Minca pe finalul unei partide care se anunta mult mai tensionata, in special dupa ce a fost prefatata de declaratiile razboinice ale conducatorilor celor doua formatii.

CFR: Beto (Minca 23) - Panin, Cadu, Nuno Diogo, Camora - Bastos, Celestino, Renan Garcia - Sougou, Weldon (Kivuvu 88), Ronny (De Zerbi 63)

FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov, Balaur, Farkas, Milisavljevic - Zmeu (R. Costin 72), Pavlovic - Adailton, Wesley, L. Sanmartean - Temwanjera (Y. Bello 78).

sursa: antena3

foto: gsp.ro

Hizo si Zotta acuza: "CFR-ul e campioana deja, am fost macelariti"... Mutu revine cu gol in Serie A. Vezi rezultatele inregistrate in etapa 4!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x