Antena Căutare

Claudiu Niculescu, antrenor interimar la U Cluj

Infrangerea din partida cu Sportul Studentesc, scor 0-2, l-a determinat pe tehnicianul Universitatii Cluj, Marian Pana, sa-si dea demisia din functia de antrenor principal al echipei ardelene. Finantatorul clubului Universitatea Cluj, Florian Walter, a declarat ca de pregatirea echipei se va ocupa atacantul Claudiu Niculescu.

"Pana a venit in aceasta seara la mine, am discutat şi m-a anuntat ca renunta la functie. E o decizie care ma surprinde şi pe mine. Probabil ca a contat mult infrangerea de la Sportul. Am in minte cateva nume de antrenor, o sa muncesc in aceasta seara şi la noapte sa gasesc varianta cea mai buna. Pana cand va fi numit un nou antrenor, Claudiu Niculescu se va ocupa de pregatirea echipei. El a condus antrenaemtnul de azi şi probabil ca il va conduce şi pe cel de maine"


In aceasta etapa, Universitatea Cluj a pierdut cu 2-0 meciul din deplasare cu Sportul Studentesc. Dupa 14 runde, U Cluj ocupa locul 10, cu 18 puncte.

Rapid - Steaua 0-0/ O remiza care avantajeaza liderul... Victoria Branesti - Unirea Urziceni 4-1/ Ialomitenii, pe topogan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x