Antena Căutare

CM de kaiac-canoe: A doua medalie de aur pentru Romania!

Dupa medalia de aur cucerita ieri in proba de canoe dublu pe distanta de 1.000 de metri, Alexandru Dumitrescu si Victor Mihalachi au recidivat in aceasta dimineata la finala pe 500 de metri, aducand Romaniei al doilea titlu la Campionatul Mondial de kaiac-canoe de la Poznan (Polonia).

Iar daca sambata victoria romanilor a venit la foto-finish, pentru numai opt miimi de secunda, de data aceasta Dumitrescu si Mihalachi s-au impus mult mai clar, terminand cei 500 de metri in 1.40:781 minute. Pe locul doi s-a clasat echipajul azer format din Serghey Bezugliy si Maxim Prokopenko (1.41:277), ultima pozitie a podiumui fiind ocupata de rusii Pavel Petrov si Alexander Kostogold (1.41:345).

Alexandru Dumitrescu si Victor Mihalachi vor mai lua startul in aceasta dupa-amiaza si in finala la canoe dublu pe distanta de 200 de metri, cursa fiind programata sa inceapa la ora 14:29.

Tot duminica, Silviu Simioncencu a terminat pe locul 7 in finala de canoe simplu pe distanta de 500 de metri, iar Dan Costea si Petrus Gavrila au ocupat acelasi loc la kaiac dublu.

Sambata, in finalele pe distanta de 1.000 de metri, Romania mai cucerise o medalie de aur, prin Alexandru Dumitrescu si Victor Mihalachi la canoe dublu, si o medalie de argint, la canoe patru, prin echipajul format din Gabriel Gheoca, Nicolae Bogdan, Mihail Simion si Florin Comanici.

Obiectivul sportivilor romani este obtinerea unei medalii, atat la kaiac, cat si la canoe, plus cate o clasare pe locurile 4-6.

Sursa: Jurnalul National

Monica Niculescu, in semifinalele turneului de dublu de la Montreal... FC Brasov - Unirea Urziceni 1-1/ Vicecampionii nu-si mai revin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x