Antena Căutare

CNI a făcut marele anunț! Se ridică o nouă construcție în România! Cât costă, unde se află și când va fi inaugurată

Compania Naţională de Investiţii (CNI) a anunţat astăzi că a semnat contractul pentru demararea lucrărilor. Este vorba de o nouă sală polivalentă în România, o sală care va avea 5000 de locuri și va costa 14 milioane de euro.

Este oficial! România îngroapă 14 milioane de euro într-o super construcție! Cu ce scop va fi construită și unde se va afla

Compania Naţională de Investiţii (CNI) a anunţat astăzi că a semnat contractul pentru demararea lucrărilor. Este vorba de o nouă sală polivalentă în România, o sală care va avea 5000 de locuri și va costa 14 milioane de euro. Construcția acesteia se va face în Constanța și este cea de-a patra sală polivantă din România.

Lucrările vor dura 27 de luni, conform caietului de sarcini. La final, sala va putea organiza, printre altele, partide de handbal, baschet şi volei, spune digisport.ro.

În prezent, ţara noastră dispune de trei săli multifuncţionale la nivel european. Cea mai mare este ”Sala Polivalentă din Cluj-Napoca” (7.227 de locuri). Pe durata FIBA Eurobaschet 2017, sala BT a fost extinsă la aproximativ 9300 de locuri. Sala Polivalenta din Bucureşti are o capacitate de 5300 de locuri, iar cea din Constanţa o va concura. Există o sală multifuncţională şi la Craiova, dar de doar 4200 de locuri.

Se estimează că la Constanţa vor fi aproape 4.000 de locuri în gradene fixe şi peste 1000 de locuri în gradene telescopice. De asemenea, va exista posibilitatea extinderii: aproximativ 800 de locuri, prin amplasarea scaunelor suplimentare, în cadrul activităţilor nonsportive, spune digisport.ro.

Costurile recuperării lui Michael Schumacher sunt uriașe! La cât au fost estimate   ... Gigi Becali șochează! Pariul de 1 milion de euro cu Mircea Rednic care îl poate lăsa lefter: ”Îl aștept, să pună banii!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x