Antena Căutare

Cornel Dinu: "Rusescu a dat gol din Groenlanda!"

Cornel Dinu, administratorul delegat al celor de la Dinamo, crede ca echipa sa a pierdut derby-ul cu Steaua, scor 1-3, din cauza erorilor grave pe care le-au facut jucatorii in timpul meciului.

"Dinamo s-a batut singura cu Steaua. Au avut o scadere la acest meci. Cheia partidei a fost la numarul de ocazii. Dinamo a jucat 35 de minute peste Steaua si a primit 3 goluri nepermise. Nu se poate ca la primul gol un fundas al lui Dinamo sa se intoarca cu spatele. Primul gol s-a dat din Groenlanda.

Tatarusanu a scos niste mingi la 1-1, iar la a doua reusita a lui Rusescu este o eroare nepermisa in apararea dinamovista. Nu-i o executie incredibila, e una normala. E nesansa si lipsa de profesionalism. Sa nu mai vorbesc de golul al treilea. Nu poti sa nu te pui intre adversar si poarta si sa il lasi sa treaca de tine", a spus Cornel Dinu la o emisiune de televiziune.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

4 miliarde de euro, suma minima pentru a candida la organizarea Euro 2020... Vezi cat a castigat Djokovic in 2011!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x