Antena Căutare

VIDEO: Cosmin Contra, selecționerul României, interviu deschis despre familie, mod de viață și carieră. De unde îi vine porecla ”Guriță”

Cosmin Contra, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, a acordat un interviu deschis emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”. ”Guriță” a vorbit despre familie, modul de viață, carieră, dar și despre momentele dificile trăite de-a lungul timpului, cum a fost dispariția tatălui său.

Selecționerul României are o familie fericită, stabilită în Spania. Contra e foarte fericit când vorbește despre familie și copii: ”Mediul în care au crescut copiii mei și școala la care i-am înscris în Spania ne-au făcut să locuim și să rămânem în Spania. Fiica mea are 16 ani, deja e domnișoară, nu mă mai bagă în seamă.”

Ce nu știe lumea despre Cosmin Contra: ”Am încercat ca viața mea privată să fie cât mai privată”
În general am încercat ca viața mea privată să fie cât mai privată. Îmi place să joc golf, este sportul care mă relaxează, îmi place să ies să mănânc cu prietenii, să ies la cinematograf cu copii.

”Le-am plătit o lună masa colegilor de la Alaves”
Cosmin Contra
povestește un episod interesant petrecut pe când evolua la Alaves în Primera Division: ”Colegii de la Alaves m-au invitat la masă din prima zi. Când venea nota de plată, se juca un joc: se lua o bancnotă și se luau ultimele două numere de pe bancnota respectivă. Primele două săptămânii nu am plătit nicio zi. Apoi am plătit o lună în fiecare zi. Cred că m-au lăsat, apoi au zis lasă să plătească”.

Contra dezvăluie misterul poreclei ”Guriță”
”Mi-au dat-o la Luceafărul, dar nu mai țin minte cine mi-a dat-o. Eram un jucător care vorbeam tot timpul, atât la antrenamente, cât și în timpul meciurilor. Am și gura strâmbă din cauza unei lovituri”

Contra, despre diferențele dintre generații: ”Noi făceam sport de necesitate. Nu și în ziua de azi, când copii nu mai au necesitatea asta. Părinții le pun la dispoziție tot ce au nevoie”.

Cosmin Contra, despre cel mai dificil moment al vieții: decesul tatălui său: ”Am primit vestea cu câteva ore înaintea unui meci de Cupa UEFA cu AEK Atena. Antrenorul Michael Laudrup mi-a lăsat mie decizia de a juca sau nu. După plânsul de rigoare, am stat și m-am gândit ce și-ar fi dorit tatăl meu să fac. Ultima dată când am fost acasă, el mi-a spus că și-ar dori ca eu să joc. Așa a vrut Dumnezeu, ca eu să pot să-i dedic un gol în seara aia”.

Contra a avut și un mesaj către Răzvan și Dani: ”Răzvan, și mie îmi place handbalul. Dani, te aștept la Mogoșoaia să jucăm împreună când vrei tu”

Revista presei sportive, 03.05.2018: dinamoviștii au ales ce nume va purta noul stadion; Craiova dă o veste uriașă FCSB-... Răzvan și Dani, despre fotbaliștii români care au evoluat în străinătate: ”Ne-au făcut 100% cinste: Hagi, Popescu, Chivu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x