Antena Căutare

Costel Pantilimon are probleme la Nottingham Forest. Sabri Lamouchi vrea să mai transfere un portar

Costel Pantilimon, rezerva lui Ciprian Tătăruşanu la naţionala României, ar putea fi nevoit să-şi caute echipă dacă antrenorul formaţiei Nottingham Forest, Sabri Lamouchi, va mai aduce încă un portar.

Costel Pantilimon, rezerva lui Ciprian Tătăruşanu la naţionala României, ar putea fi nevoit să-şi caute echipă dacă antrenorul formaţiei Nottingham Forest, Sabri Lamouchi, va mai aduce încă un portar.

Printe primele transferuri făcute de Lamouchi, numit în această vară la conducerea tehnică a "pădurarilor", în locul lui Martin O'Neill, s-a numărat aducerea sub formă de împrumut a portarului kosovar Arijanet Murici, de la Manchester City. Şi goalkeepr-ul de 20 de ani a devenit principalul candidat la postul de titular, el apărând în toate meciurile amicale disputate de Nottingham după ce a ajuns pe City Ground.

Tehnicianul francez vrea să mai aducă încă un portar, pe Brice Samba, 25 de ani, de la Caen, cu o apreciată evoluţie sezonul trecut (38 de meciuri jucate), chiar dacă echipa lui a retrogradat din prima ligă.

Lamouchi îl cunoaşte pe Samba de pe vremea când o antrena pe Rennes. Presa franceză, citată, joi, de nottinghampost.com, a scris că gruparea din Championship a accelerat negocierile pentru transferul portarului care mai are contract cu Caen până în 2021.

La ora actuală, Nottingham Forest are patru portari în lot, Murici, Pantilimon, Luke Steele şi Jordan Smith, iar Samba ar fi al cincilea.

Presa engelză arată că Pantilimon va fi cel mai probabil obligat să plece de pe City Ground. La ultimul amical, cu Real Sociedad, desfăşurat vineri (scor 2-2), românul a fost pentru a doua oară la rând exclus din lot de Lamouchi, în această vară, în timp ce Murici, Steele şi Smith au fost convocaţi.

"Pantilimon este la fel ca data trecută, a fost doar decizia mea să-l las în afara lotului", a declarat antrenorul, când a fost întrebat de român.

Sezonul trecut, indiferent că echipa a fost antrenată de Aitor Karanka sau, în ultimele meciuri, de Martin O'Neill, Pantilimon a fost omul de bază la Nottingham, locul 9 la finalul ligii secunde engleze. Cu 15 partide fără gol primit, Pantilimon a fost al patrulea la acest capitol în Championship.

El a jucat în 44 din cele 46 de meciuri disputate de Nottingham Forest în campionat, totalizând aproape 4.000 de minute (3.960), cele mai multe din echipa sa.

Tot joi, L'Equipe a scris de tensiuni la Olympique Lyon după transferul portarului Ciprian Tătăruşanu.

Sosirea românului nu este pe placul lui Anthony Lopes, 28 de ani, titular, sezonul trecut. Portughezul a văzut în venirea lui Tătăruşanu un semn de neîncredere din partea clubului la adresa lui şi refuză să-şi prelungească înţelegerea.

În plus, Lopes are o relaţie rece cu coechipierul său din România, mai scris sursa citată. Portughezul pare suţinut în acest moment de antrenorul de portari Gregory Coupet, care nu a fost consultat la aducerea lui Tătăruşanu şi care nici el nu a privit cu ochi buni concurenţa cu Fabien Barthez, la naţionala Franţei.

Un conflict ar putea izbucni în cadrul echipei, ţinând cont că şi antrenorul principal, brazilianul Sylvinho, a spus că "Lopes este prioritatea". L'Equipe se întreabă dacă Tătăruşanu se va plia pe decizia antrenorului, de a fi rezervă, după ce i s-a promis de către conducerea clubului că va avea şansa să lupte pentru a deveni numărul 1.

Sursa : news.ro

Tensiuni la Lyon: Anthony Lopes nu priveşte cu ochi buni sosirea lui Tătăruşanu şi refuză prelungirea contractului... Irina Begu a abandonat meciul cu Tereza Mrdeza de la Karlsruhe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x