Antena Căutare

Cupa Davis: Romania a pierdut ambele partide de astazi

Romania a pierdut ambele meciuri al barajului cu Cehia desfasurate astazi. Stepanek l-a invins pe Ungur, iar Berdych pe Crivoi, cehii impunandu-se cu 3-0 in fiecare partida.

In primul meci al intalnirii, Radek Stepanek l-a invins clar, in trei seturi pe Adrian Ungur, scor 6-3, 6-2, 6-0, jucatorul roman reusind sa-i faca fata adversarului sau doar in debutul primului set.

„Valoarea si-a spus cuvantul. El este numarul 25 mondial, eu sunt pe 130. Pur si simplu, a fost mai decat mine. Sper ca Victor Crivoi sa aiba o zi mai buna. Ar fi fost greu si daca l-am si avut pe Hanescu, insa fara el este si mai greu", a declarat Ungur imediat dupa finalul partidei.

In cel de-al doilea meci de vineri, Victor Crivoi, locul 209 mondial, a pierdut in fata liderului echipei Cehiei, Tomas Berdych. Al noualea jucator al lumii, care s-a impus in trei seturi, cu 6-3, 6-3, 6-7.

sursa: antena3

foto: gsp.ro

U Cluj n-a ajuns inca la un acord pentru inchirierea Cluj Arena... VIDEO! Cornel Dinu va fi externat dupa aproape doua luni de spitalizare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x