Căutare Live

Cutremur in F1: Hamilton trece la Mercedes, Schumacher devine "onorific!"

Desi anuntul nu e oficial, in cateva zile presa va vui: britanicul Lewis Hamilton va pleca de la McLaren, cu destinatia Mercedes. Aceasta inseamna ca Michael Schumacher va fi tras, ca marfarul, pe linie moarta. Locul lui Hami va fi luat de Sergio Perez, actualmente la Sauber

Afacerea nu e anuntata, dar in cercurile de specialisti se vorbeste deja: Lewis Hamilton, pilotul lui McLaren, va parasi scuderia, urmand a semna un contract valabil pe trei ani cu Mercedes. Pilotul in varsta de 27 de ani este asteptat sa faca anuntul cat mai repede, locul lui urmand a fi luat de Sergio "El Checo" Perez.

Aceasta inseamna ca i se va multumii pentru toate serviciile lui Michael Schumacher care va primi, cel mai probabil, un rol onorific la "Mercedes". Transferul lui Hamilton este cotat de "The Telegraph" la 77,5 milioane de euro, iar intarzierea anuntului tine de un contract cu un sponsor pe care il are "Mercedes".

Hamilton este un produs al celor de la McLaren, britanicii avand grija de el inca de pe vremea cand concura la karting. Lewis a cucerit titlul mondial in 2008 si va concura alaturi de Nico Rosberg, celalt pilot Mercedes.

Helmuth Duckadam se simte bine dupa operatie. Campionul si-a aparat viata cu tencitate... FOOTBONAUT: Vezi ultima inventie fotbalistica a germanilor!...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri