Antena Căutare

David Popovici, anunț surprinzător la scurt timp după ce a fost desemnat cel mai bun înotător din lume. Ce priorități are acum

La doar câteva săptămâni după ce a fost desemnat cel mai bun înotător al anului 2022, David Popovici a postat un mesaj curios. Campionul mondial dă de înțeles că ar avea alte priorități în continuare.

colaj foto david popovici Galerie
David Popovici a anunțat ce priorități are pentru anul 2023 | Profimedia

La începutul anului, David Popovici a fost desemnat cel mai bun înotător din lume din 2022, în urma performanțelor sale notabile de la campionatele de natație. Anul trecut, el a reușit să doboare mai multe recorduri și să se încoroneze campion european și mondial în probele de 100 și 200 m liber. Cu toate acestea, pare că are alte planuri pentru viitor. Iată ce anunț curios a făcut pe rețelele de socializare.

Citește și: Portretul lui David Popovici, pictat pe peretele liceului la care învață. Cum arată desenul cu chipul campionului mondial

David Popovici și-a anunțat prioritățile pentru 2023. Mesajul cu subînțeles care a lăsat loc de interpretări

Într-o postare pe contul lui de Facebook, campionul mondial la natație a dezvăluit ce planuri de viitor are și ce își dorește să facă în perioada următoare. Acesta a mărturisit că își va împărți energia între familie, prieteni, studii și sport și că intenționeze să se implice mai mult în cauze sociale.

„Salutări tuturor,

Consider că în ultimele săptămâni nu am fost foarte clar cu privire la planurile mele de viitor și cred că vă sunt dator cu un răspuns. Îmi voi împărți energia între cele de suflet (familie, prieteni), studii și sport. Toate trei sunt foarte importante pentru mine, ca să pot crește ca om și să simt că fac ceea ce îmi place, ceea ce mă pasionează, dar și ceea ce trebuie.

Familia e cea mai importantă, creșterea profesională e importantă, iar sportului îi sunt dator cu sinceritate și înțelegere.

Totodată, mă voi implica mai mult în cauze sociale în perioada următoare. Îmi doresc foarte mult să avem succes ca țară și ca oameni, vreau să văd cât mai mulți români fericiți și sănătoși. Simt nevoia să mă implic mai mult, trebuie să ajutăm România cu povești de succes, dar și cu speranța că fiecare poate reuși și poate trece cu bine peste orice.

Să ne sprijinim unii pe alții, e important.

Ținem aproape!”, a transmis sportivul român în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Imaginea simpatică cu David Popovici și Moș Crăciun de când era copil. Cadoul pe care îl mai păstrează și acum de când era mic

David Popovici, dublu campion european și mondial în 2022

Băiatul de aur al natației tocmai ce a încheiat un an de excepție. În 2022, David a devenit cel mai rapid înotător al planetei în proba regină, 100 m liber. La competițiile în care a participat, sportivul în vârstă de doar 18 ani, a câștigat 14 medalii, dintre care 11 de aur și 3 de argint. transmite Hotnews.ro.

La CE Natație de la Roma, sportivul nostru a fost de neoprit în proba regină de 100 m liber, dar și în cea de 200 m liber. Iar în luna ianuarie 2022. David Popovici a făcut dubla la CM de Natație de la Budapesta, reușind să se impună în probele de 100 și 200 m liber.

Medaliile câștigate de David Popovici în 2022

Aur la Campionatul Mondial de seniori – 100 m liber

Aur la Campionatul Mondial de seniori – 200 m liber

Aur la Campionatul European de juniori – 50 m liber

Aur la Campionatul European de juniori – 100 m liber

Aur la Campionatul European de juniori – 200 m liber

Aur la Campionatul European de juniori – 4×100 m liber

Argint la Campionatul European de juniori – 4×100 m liber mixt

Aur la Campionatul European de seniori – 100 m liber

Aur la Campionatul European de seniori – 200 m liber

Aur la Campionatul Mondial de juniori – 100 m liber

Aur la Campionatul Mondial de juniori – 200 m liber

Aur la Campionatul Mondial de juniori – 4×100 m liber

Argint la Campionatul Mondial de juniori – 4×100 m liber mixt

Argint la Campionatele Mondiale în bazin scurt – 200 m liber

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x