Antena Căutare

David Popovici, calificat în Finala de 200 metri liber de la Mondiale. A obținut cel mai bun timp și a ieșit pe primul loc

David Popovici s-a calificat, luni, în Finala probei de 200 m liber, la Campionatul Mondial de nataţie de la Fukuoka.

David Popovici, calificat în Finala de 200 metri liber de la Mondiale. A obținut cel mai bun timp și a ieșit pe primul loc Galerie
David Popvici a concurat la Campionatele Mondiale de înot de la Fukuoka | Profimedia

David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 de metri liber cu cel mai bun timp de semifinale: 1.44.70. Astfel că, sportivul a fost pe primul loc în semifinale.

David Popovici, calificat în Finala la 200 de metri liber, la Campionatele Mondiale de înot de la Fukuoka

David Popovici a obţinut în această după-amiază, luni, 24 iulie 2023, calificarea în finala probei de 200 de metri liber din cadrul Campionatelor Mondiale de Nataţie de la Fukuoka. Sportivul român a oprit cronometrul la 1:44:70, cel mai bun timp din semifinale.

Finala probei de 200 de metri liber este programată pentru marţi, de la ora 14:02. Popovici este considerat de specialişti principalul candidat pentru medalia de aur în această probă.

David Popovici poate rescrie istoria nataţiei dacă îşi va apăra titlurile mondiale la 100 şi 200 de metri liber. Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka sunt exclusiv în AntenaPLAY.

Popovici a concurat pe culoarul 5, în semifinala 2, acolo unde l-a avut ca adversar pe Luke Hobson, cel care a obținut cel mai bun timp din serii (1:45:69), și pe Pan Zhanle, chinezul care a impresionat pe toată lumea în acest sezon.

Citește și: David Popovici s-a calificat în semifinale la 200 metri liber. Campionatele Mondiale de Înot se văd exclusiv în AntenaPLAY

David Popovici luptă pentru finala la 200 de metri liber LIVE VIDEO

David Popovici luptă pentru finala la 200 de metri liber de la Campionatele Mondiale de la Fukuoka, competiție care e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, în perioada 23-30 iulie. Campionul român este programat azi, în a doua semifinală, începând cu ora 15:17.

Citește și: David Popovici, aplaudat la scenă deschisă la Fukuoka. Campionatele Mondiale sunt în AntenaPLAY

Popovici va concura pe culoarul cinci, în semifinala doi, acolo unde îi regăsim pe Luke Hobson, cel care a obținut cel mai bun timp din serii (1:45:69), și pe Pan Zhanle, chinezul care a impresionat pe toată lumea în acest sezon.

Cealaltă semifinală, programată la 15:11, aduce la start alte patru nume importante, considerate cu șanse mari la medalii, Sunwoo Hwang, Felix Auboeck, Matthew Richards şi Tom Dean. Toate probele de la CM de la Fukuoka pot fi văzute aici: https://fukuoka.a1.ro/.

Finala de la 200 de metri liber, unde mare favorit e considerat David Popovici, e programată marți, de la ora 14:02, exclusiv în AntenaPLAY.

David Popovici s-a calificat în semifinale la 200 metri liber. Campionatele Mondiale de Înot se văd exclusiv în AntenaPL... Finala probei de 200 de metri liber, de la Campionatele Mondiale de Înot, transmisă live de la ora 14:00 pe Antena 1 şi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x