Antena Căutare

Vezi live și exclusiv finala de 100 m liber a lui David Popovici pe Antena 1 și AntenaPLAY. Proba e la 14:21

David Popovici și-a adjudecat locul în Finala de 100 m liber la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka 2023. Finala se vede în exclusivitate pe Antena 1 și AntenaPLAY, azi la 14:21.

david popovici langa bazin cu ochelari si casca de inot pe cap Galerie
Toți românii vor putea urmări evoluția înotătorului-fenomen pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Profimedia

Pe 26 iulie, de la 14:26, exclusiv în AntenaPLAY și pe Antena 1, copilul minune al natației mondiale a concurat în prima semifinală de la Campionatele Mondiale de la Fukuoka, proba 100 m liber.

În urma timpului obținut, David Popovici a obținut calificarea în marea finală a probei, care va avea loc joi, 27 iulie, de la 14:21. Toți românii vor putea urmări evoluția înotătorului-fenomen pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

David Popovici este deținătorul medaliei de aur la aceasă probă, după performanța de anul trecut de la Budapesta, și are toate șansele să-și apere titlul de campion mondial.

Românii care fac spectacol la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka 2023

Pe 29 iulie, Andrei Anghel are de înotat în proba de 50 de metri spate la această ediție a Campionatelor Mondiale, o probă care nu-l sperie și care îi place mai mult. Cursa lui va putea fi urmărită live și exclusiv în AntenaPLAY, în sesiunea de la 4:55 (ora României).

Despre AntenaPLAY, care difuzează live și exclusiv probele românilor la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka 2023

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

VIDEO | David Popovici s-a calificat în Finala la 100 m liber la CM de înot de la Fukuoka 2023. Vezi cursa nebună a româ... David Popovici, prima reacție după calificarea în finala de 100 de metri liber. Cum a răspuns, întrebat „ce nu funcțione...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x