Căutare Live

Debutul lui Andone în SuperLig se amână

Atacantul Florin Andone nu va putea juca pentru noua lui echipă, Galatarsaray, în meciul pe care îl va disputa, vineri, pe teren propriu, cu Kasimpasa, în etapa a IV-a a primei ligi din Turcia.

Atacantul Florin Andone nu va putea juca pentru noua lui echipă, Galatarsaray, în meciul pe care îl va disputa, vineri, pe teren propriu, cu Kasimpasa, în etapa a IV-a a primei ligi din Turcia.

Campioana Turciei a anunţat că Andone nu va juca, vineri, deoarece mai are de ispăşit o etapă de suspendare după cartonaşul roşu primit, la 24 august, în Premier League.

Florin Andone, atunci la Brighton, a fost eliminat la meciul pierdut pe teren propriu, scor 0-2, în faţa formaţiei Southampton, în etapa a treia a campionatului Angliei.

Internaţionalul român a fost suspendat trei jocuri după acea partidă, două meciuri ispăşindu-le deja în Anglia, cu Manchetser City, în campionat, şi cu Bristol Rovers, în Cupa Ligii. Însă a treia partidă de suspendare o va efectua în campionatul turc.

Andone, 25 de ani, a fost împrumutat, la 2 septembrie, pentru un sezon la Galatasaray Istanbul.

Gruparea turcă va plăti 700.000 de euro pentru împrumutul pe un sezon al atacantului român. Acesta are o clauză prin care Galatasaray îl poate transfera definitiv, în 2020, pentru 2.5 milioane de euro.

Potrivit presei turce, Andone primeşte un salariu anual de 2,5 milioane de euro.

Sursa : news.ro

Mihaela Buzărnescu şi Katarina Srebotnik, eliminate în primul tur al probei de dublu de la Hiroshima... Rădoi, după meciul cu Danemarca: Dacă egalam era nemeritat...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri