Antena Căutare

DIICOT a intrat pe firul transferurilor dintre “U” Cluj si Petrolul! Frauda de 11 milioane euro

Procurorii DIICOT au realizat, miercuri, perchezitii la sediile cluburilor Universitatea Cluj si Petrolul Ploiesti. Sunt vizate actele de transfer ale jucatorilor adusi gratis de Florian Walter de la Cluj la Ploiesti.

Transferurile nu le dau pace oamenilor de fotbal din Liga I. Daca pana mai ieri discutam despre pedepsele lui Copos, Borcea, MM si Ioan Becali din “Dosarul Transferurilor”, iata ca nebuloasa transferurilor loveste acum la Cluj.

Procurorii de la DIICOT au efectuat, miercuri, mai multe perchezitii la sediile Universitatii Cluj si Petrolul Ploiesti cu scopul de a vedea cum au fost transferati in acte anumiti fotbalisti. Suspiciunile oamenilor legii sunt legate de modul in care Florian Walter a mutat cei mai importanti jucatori ai “sepcilor rosii” la Petrolul, fara ca Universitatea sa incaseze vreun ban.

Prejudiciul adus clubului clujean s-ar ridica la 11 milioane euro. DIICOT a inceput urmarirea penala pentru constituire de grup infractional organizat si delapidare cu consecinte deosebit de grave in urma transferurilor cu titlu gratuit dintre U Cluj si Petrolul.

"In perioada mai – septembrie 2012, persoane din cadrul SC Fotbal Club Universitatea Cluj SA au actionat in scopul obtinerii unor beneficii financiare substantiale prin transferarea, cu titlu gratuit, a unui numar de 15 jucători de fotbal catre SC Fotbal Club Petrolul SA.

Transferul cu titlu gratuit a unor jucatori cotati pe piata cu o valoare ridicata, estimata la aproximativ 11.000.000 Euro si care au generat cheltuieli inca de la momentul achizitiei, in contextul unei situatii financiare deficitare a clubului, este de natura sa genereze suspiciuni cu privire la realitatea contractelor de transfer incheiate", se arata intr-un comunicat oficial al DIICOT.

"Rege" in Qatar! Hagi le-a prezentat seicilor proiectul Academiei... Gerrard are ghete speciale la meciul 100 pentru Anglia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x