Antena Căutare

Dinamo Dresda, exclusa din Cupa Germaniei din cauza incidentelor provocate de suporteri

Dinamo Dresda nu va putea participa la editia 2012-2013 a Cupei Germaniei, dupa ce suporterii sai au produs incidente grave la finalul meciului pierdut in fata Borussiei Dortmund, scor 0-2, in turul al doilea al competitiei din actualul sezon.


In urma incidentelor, 17 persoane au fost ranite, iar politia a retinut 15 ultrasi ai lui Dinamo.

De asemenea, clubul gazda a primit o amenda de 8.000 de euro, pentru ca nu a reusit sa previna ceea ce s-a intamplat, controlul la intrarea pe stadion fiind facut inadecvat.

„Niciodata violenta de pe stadioanele noastre nu a fost atat de mare cum s-a intamplat in acest an. Nimeni nu a murit, dar daca lucrurile vor continua astfel, atunci va fi doar o problema de timp pana se va intampla", si-a motivat decizia Hans Lorenz, presedintele Comisiei de Disciplina a Federatiei Germane.

sursa: Antena3

Baschetbalistul Juan Carlos Navarro a devenit cel mai bun marcator din istoria Euroligii... Rafael Nadal a fost eliminat de la Turneul Campionilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x