Antena Căutare

Rafael Nadal a fost eliminat de la Turneul Campionilor

Rafael Nadal a fost eliminat de la Turneul Campionilor, dupa ce a pierdut al treilea meci disputat in grupa B in fata lui Jo-Wilfrid Tsonga.


„Am jucat atat de bine! Este adevarat, am avut ceva dificultati in setul doi, dar in decisiv am inceput bine si apoi am jucat incredibil", a declarat Tsonga.

„Probabil am avut mai putina pasiune decat de obicei, iar asta s-a intamplat pentru ca am fost obosit. A fost un an dificil pentru mine, dar voi face totul pentru ca in 2012 sa incep mai bine", a spus Nadal, care acum se va concentra pe finala Cupei Davis, unde Spania va intalni Argentina intre 2 si 4 decembrie.

In celalalt meci din grupa B, Roger Federer si-a pastrat procentajul maxim cu o victorie in trei seturi in fata americanului Mardy Fish, scor 6-1. 3-6, 6-3.

„L-am intalnit pe Mardy in cateva randuri si de fiecare data a fost un adversar periculos. Credeam ca voi pierde acest meci, dar sunt fericit ca seria pozitiva de dupa US Open continua. Sper sa am parte de un weekend placut", a declarat elvetianul, ajuns la al 15-lea meci consecutiv fara infrangere.

In cazul in care se va impune la Londra, fostul lider mondial ar obtine al saselea titlu la Turneul Campionilor, performanta pe care nu a mai reusit-o niciun alt jucator.

In turneul de dublu, Max Mirnyi (Belarus) si Daniel Nestor (Canada) au ocupat primul loc in grupa B, cu trei victorii din tot atatea meciuri, si vor fi insotiti in semifinale de perechea poloneza Mariusz Fyrstenberg-Marcin Matkowski.

Dinamo Dresda, exclusa din Cupa Germaniei din cauza incidentelor provocate de suporteri... VIDEO! Gigi Becali e convins ca Mircea Lucescu a dorit sa antreneze Steaua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x