Antena Căutare

Dinamo - FC Timisoara 1-2/ Banatenii raman in lupta pentru titlu (VIDEO)

FC Timisoara ramane in lupta pentru titlu, dupa victoria cu Dinamo, din Stefan cel Mare, scor 2-1, in derby-ul etapei a 31-a a Ligii 1. Golurile partidei au fost inscrise de Marius Niculae(63), pentru gazde, respectiv Goga(45) si Cocis(49), pentru banateni.

Dinamo a dominat inceputul de meci, insa fara a-si creia prea multe oportunitati de a inscrie. Cea mai mare ocazie a primei reprize le-a apartinut oaspetilor prin Cocis. In minutul 29, in urma unui corner pentru Timisoara, Contra a trimis cu mult efect, iar lovitura buna de cap a lui Cocis, din opt metri a fost respinsa senzational de Curca.

Golul avea sa vina in ultimul minut al primei reprize, atunci cand, Bostina a iesit gresit la off-side, iar Goga, scapat singur, l-a invins pe George Curca cu un sut la coltul scurt.

Imediat dupa pauza, Timisoara si-a dublat avantajul prin Cocis. In minutul 48, Sepsi ii paseaza lui Cocis, iar mijlocasul timisorean dupa ce il intoarce pe Scarlatache marcheaza tot cu un sut pe coltul scurt.

Din acel moment formatia antrenata de Nelutu Sabau s-a retras in aparare, iar Dinamo a inceput sa atace mai insistent poarta timisorenilor.

Marius Niculae a reusit sa reduca din diferenta, in minutul 63, cu un sut printre doi adversari, la o faza in care apararea timisoreana n-a avut reactie. Desi alb-rosii puteau sa restabileasca egalitatea in cateva randuri, tabela a ramas nemodificata pana la final.

Timisoara obtine o victorie foarte importanta in fata lui Dinamo, prima in Stefan cel Mare dupa mai bine de 40 de ani, si ramane in lupta pentru titlu.



Au evoluat echipele:

Dinamo Bucuresti: 36. Curca - 6. Rus, 21. D. Grigore (5. D. Kone '35), 25. Scarlatache, 8. Bostina - 20. Ad. Cristea (7. Zicu '55), 29. N'Doye, 26. Margaritescu, 10. Alexe - 17. An. Cristea (15. Fl. Bratu '72), 9. M. Niculae. Antrenor: Cornel Talnar.

FC Timisoara: 99. Taborda - 2. Bonfim, 16. Luchin, 28. Cisovsky, 8. Sepsi - 7. Curtean (77. Dede '77), 5. Alexa, 55. Bourceanu, 34. Contra (23. Maxim '86) - 9. Cocis (10. Parks '81), 21. Goga. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.

Barcelona - Tenerife 4-1/ Inca un pas spre titlu (VIDEO)... Unirea Urziceni - Inter Curtea de Arges 1-0/ Ialomitenii, la un punct in spatele liderului CFR Cluj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x