Antena Căutare

Dinamo s-a despartit de Florin Bratu pe cale amiabila

Chiar in Ajun de Craciun, atacantul Florin Bratu s-a despartit de Dinamo Bucuresti. Fotbalistul a ajuns la o intelegere amiabila cu ros-albii, astfel ca Dinamo nu va solicita nici un ban pe "Bratone" la transferul urmator.

Cel poreclit "Mitraliera" de catre fanii dinamovisti este dorit in Liga 1 de catre Astra Ploiesti si de catre FC Vaslui, dar are si doua oportunitati de transfer in strainatate. Zilele viitoare, fotbalistul va semna cu viitoarea sa formatie.

Bratu a evoluat la Dinamo intre 2005 si 2006, apoi a plecat la Valenciennes, de unde a revenit in tara tot la Dinamo, intre 2007-2010 si a fost imprumutat in vara la Litex Loveci.

Florin Bratu, care va implini 31 de ani la inceputul anului viitor, a evoluat in cariera sa la formatiile Tractorul Brasov, Electromagnetica, Rapid Bucuresti, Galatasaray Istanbul, FC Nantes, Dinamo Bucuresti, Valenciennes si Litex Loveci. Bratu are 67 de jocuri pentru Dinamo si a marcat 28 de goluri.

Mircea Lucescu, antrenorul anului in Ucraina... VIDEO! Campioana olimpica Sandra Izbasa a prezentat stirile sportive!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x