Antena Căutare

Dorinel Munteanu il face praf pe Tatarusanu: "E tupeist, nu a castigat nimic la Steaua"

Antrenorul campioanei i-a luat apararea lui Duckhadam in conflictul cu Tatarusanu si l-a acuzat pe desfiintat pe acesta din urma.

Helmuth Duckhadam a incercat sa detalieze care au fost cauzele conflictului dintre el si Tatarusanu la Steaua, insa a fost intrerupt de Dorinel Munteanu.

Antrenorul Otelului Galati a intervenit telefonic pentru a-i lua apararea eroului de la Sevilla si pentru a-l desfiinta pe Tatarusanu.

„Daca a ajuns Duckhadam sa-i dea explicatii lui Tatarusanu, s-a dat fotbalul peste cap. Sunt consternat de ce se spune. Un jucator ce a adus atatea trofee Stelei sa stea cu unul care nu a facut nimic. Tatarusanu e de perspectiva dar are o Cupa a Romaniei cu Steaua.

Eu nu am luat Cupa Campionilor cu Steaua ca Duckhadam, dar pot sa ma pun in locul lui, pentru ca si eu am facut ceva pentru Romania. La noi e mai important tupeul ca performanta. De asta am ajuns unde am ajuns. Stiti relatia mea cu Steaua, dar nu pot sa nu ma abtin.

Nimic nu a aratat Tatarusanu, iar Duckhadam e prea bun pentru el. Il baga in seama prea mult. Si cu cat il baga in seama cu atat da explicatii mai multe. Nu e normal" a spus Dorinel Munteanu.

Foto: Intact Images

Steaua a castigat la limita amicalul cu Farul Constanta... Gabi Torje s-a dat la Ilinca Vandici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x