Antena Căutare

Două persoane au fost reţinute în cazul incidentelor rasiste de la meciul întrerupt definitiv în Cupa Angliei

Două persoane au fost reţinute în cazul incidentelor rasiste de la meciul întrerupt definitiv în Cupa Angliei, Haringey Borough – Yeovil Town, informează presa engleză.

Două persoane au fost reţinute în cazul incidentelor rasiste de la meciul întrerupt definitiv în Cupa Angliei, Haringey Borough – Yeovil Town, informează presa engleză.

Doi tineri, unul de 23 de ani şi altul de 26 de ani, au fost reţinuţi la secţia de poliţie din Somerset, de care aparţine Yeovil, fiind cercetaţi pentru agresiune cu carcater rasist.

Meciul Haringey Borough (liga a şaptea) – Yeovil Town (liga a V-a), din Cupa Angliei, a fost abandonat, sâmbătă, după ce portarul gazdelor, camerunezul Valery Pajetat, şi fundaşul Coby Rowe s-au plâns că au fost victima insultelor cu caracter rasist ale fanilor oaspeţilor.

Jucătorii echipei Haringey au părăsit tereul în minutul 64, la scurt timp după ce Yeovil a înscris un gol din penalti. După scurt timp, clubul Haringey a anunţat că meciul a fost abandonat ca urmare a “abuzurilor rasiste”.

Fanii lui Yeovil au aruncat cu obiecte înspre cei doi jucători ai gazdelor, i-au scuipat şi au proferat insulte rasiste la adresa lor, după ce echipa lor favorită a transformat penaltiul şi a deschis scorul.

"Am mers să iau mingea din plasă după ce au marcat din penalti şi un jucător de la Yeovil încrca să-i calmeze pe suporteri, spunându-le că meciul poate fi oprit. Am încercat împreună cu el să-i calmăm şi au început să fie şi mai agresivi, aruncând cu diverse lucruri şi insultându-mă. Atunci am auzit o insultă rasistă", a povestit Coby Rowe pentru Daily Mail.

Rowe a vrut să sară la bătaie, fiind oprit de stewarzi. Antrenorul echipei gazdă şi-a trimis jucătorii la vestiare, aceştia fiind urmaţi la scurt timp şi de fotbaliştii formaţiei Yeovil.

Şi federaţia engleză a deschis o anchetă în acest caz.

Sursa : news.ro

Rafael Nadal s-a căsătorit! Cum arată singura femeie din viața tenismenului. Primele imagini de la nunta anului în sport... Rusul Aleksei Eskov arbitrează meciul Rennes - CFR Cluj din Liga Europa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x