Căutare Live

Edi Iordanescu avertizeaza: "Un rezultat negativ cu CFR ne arunca iar in mediocritate"

Victoria cu 3-1 a Stelei pe terenul marii rivale a declansat un val de entuziasm in randul stelistilor. Secundul lui Ilie Stan, Edi Iordanescu, indeamna la cumpatare si le reaminteste jucatorilor ca un eventual esec in meciul din etapa viitoare, cu CFR Cluj, ar face ca succesul in fata lui Dinamo sa nu mai insemne nimic.

"E o victorie mare prin prisma rivalitatii, a economiei campionatului pentru ca ieseam total din cursa pentru titlu in cazul in care pierdeam, dar si pentru ca se implinisera 7 ani de la ultima victorie in Stefan cel Mare.

Nu inteleg insa acest imens entuziasm mediatic, nu am castigat nimic, suntem pe locul 4 si un rezultat negativ cu CFR ne arunca iar in mediocritate. Oricum cred ca daca nu se stabilizeaza anumite lucruri si nu se corecteaza altele, avem slabe sanse de a face performanta in viitorul apropiat", a spus Edi Iordanescu.

Sursă: gsp

Foto: gsp.ro

Petre Grigoras: "Ne vom califica in fata Rapidului"... Cristi Balaj: "Pe noi ne judeca oamenii certati cu legea"...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri