Antena Căutare

Eva Lys, jucătoarea de tenis din Germania, dezvăluiri neașteptate despre războiul din Ucraina. Ce detaliu a nemulțumit-o

Eva Lys, jucătoarea de tenis din Germania, a făcut declarații neașteptate despre războiul dintre Ucraina și Rusia. Sportiva a dezvăluit detaliul care a nemulțumit-o cel mai tare la colegele sale de pe teren.

colaj-eva-lys-două-ipostaze-pe-teren-război-ucraina Galerie
Eva Lys, jucătoarea de tenis din Germania, a făcut declarații neașteptate despre războiul dintre Ucraina și Rusia. | Profimedia

Eva Lys s-a declarat a fi foarte afectată de situația dificilă din Ucraina. Sportiva în vârstă de 20 de ani consideră că ucrainenii trec prin momente foarte dureroase și au nevoie de toată susținerea statelor aliate.

Citește și: Dayana Yastremska, declaraţii despre România. „Ne-au aşteptat oameni buni. Am fost uimită de modul frumos în care ne-au primit”

De asemenea, jucătoarea de tenis din Germania este profund surprinsă de modul în care colegele sale văd confictul dintre cele două țări. Aceasta a dezvăluit că unele jucătoare nu au respect față de oamenii din Ucraina prin gesturile la care apelează.

Ce a spus Eva Lys despre măsurile luate de WTA sau ATP în privința echipelor din Rusia

Eva Lys susține că asociațiile de tenis ITF, WTA și ATP au luat o decizie corectă când au oferit pedepse neașteptate echipelor din Rusia, ca urmare a războiului din Ucraina.

”În primul rând, cred că este foarte bine că asociațiile de tenis ITF, WTA și ATP au acționat rapid – și pe bună dreptate. Profesioniștii din tenis nu întruchipează o țară în același mod în care o fac echipele naționale.

Citește și: Serghei Stahovski luptă în războiul din Ucraina: „Ni s-a pus un pistol la cap. Sper doar să-mi revăd soţia şi să-i cer iertare”

Așa că cred că este corect să interzicem echipele rusești pentru a transmite un mesaj clar. Dar cred că e bine ca în tenis să fie eliminate doar steagurile sau referirea la Rusia, iar jucătorii să aibă voie să îşi facă meseria”, a spus sportiva.

Hai să vezi cum multe colege ale Evei Lys aduc ofense statului ucrainean AICI pe as.ro.

Simona Halep și Sorana Cîrstea au ajuns vecine în clasamentul WTA. Ce locuri ocupă româncele în ierahie, după noile modi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x