Antena Căutare

Serghei Stahovski luptă în războiul din Ucraina: „Ni s-a pus un pistol la cap. Sper doar să-mi revăd soţia şi să-i cer iertare”

Serghei Stahovski, fostul tenismen, a decis să se înroleze în armată şi să lupte alături de conaţionalii ucraineni în războiul cu Rusia.

Serghei Stahovski luptă în războiul din Ucraina: „Ni s-a pus un pistol la cap. Sper doar să-mi revăd soţia şi să-i cer iertare”
Serghei Stahovski luptă în războiul din Ucraina: „Ni s-a pus un pistol la cap. Sper doar să-mi revăd soţia şi să-i cer iertare” | Profimedia

El a declarat, pentru cotidianul L'Equipe, că toată lumea a încercat să-l oprească, iar acum speranţa sa este că se va putea întoarce la soţie, să-i ceară iertare.

Serghei Stahovski, fostul tenismen, a decis să se înroleze în armată şi să lupte alături de conaţionalii ucraineni

După o călătorie lungă de zeci de ore, tenismenul a ajuns, nu fără dificultate, în capitala Ucrainei, la Kiev. „Oamenii se feresc de posibilele grupuri mici de asalt ruseşti, aşa că se uită la tine cu multă suspiciune când încerci să treci. Ni s-a pus un pistol la cap de mai multe ori”.

El se consideră patriot şi spune că s-a simţit obligat să-şi ajute poporul. „Am simţit că trebuia să fac asta. Nu fără unele regrete şi îngrijorări. Toată lumea a încercat să mă oprească. Sper doar să-mi revăd soţia şi să-i cer iertare”, a spus el.

Citește mai multe informații pe acest subiect accesând as.ro.

Ce pierderi a suferit Rusia în războiul cu Ucraina. Pe frontul de luptă au murit aproximativ 5.700 de militari ruși... Momentul emoționant în care o traducatoare în limba germană a izbucnit în plâns în timpul unui discurs susținut de Zelen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x