Antena Căutare

FC Botoșani - Concordia Chiajna LIVE VIDEO ONLINE

FC Botoșani - Concordia LIVE VIDEO. Un meci foarte important în economia luptei din subsolul clasamentului se joacă în Moldova. FC Botoșani, echipă fără griji, primește vizita unei echipe care suferă, Concordia Chiajna, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Botoșani - Concordia este live video online, miercuri, de la ora 18:30.

FC Botoșani - Concordia LIVE VIDEO. Duelul dintre primul loc de sub liderul Dinamo și primul loc de deasupra liniei salvării se anunță unul extrem de interesant. Mai mereu, meciurile Botoșani-Chiajna au fost extrem de interesante când s-au jucat în Moldova. Am avut 11 dueluri, iar rezultatele sunt un sistem de joc: 4-4-3! Gazdele au 4 victorii, oaspeții 4, iar 3 meciuri s-au încheiat nedecis. Niciodată nu am avut un 0-0.

FC Botoșani - Concordia LIVE VIDEO. În tur, la Chiajna, am avut de a face cu acel ”0-0” pe care nu l-am vazut niciodată la Botoșani. Cele două echipe vin după meciuri nu foarte bune. Elevii lui Costel Enache au pierdut cu Dinamo în deplasare, scor 0-2, iar Concordia lui Ionuț Badea a remizat cu Gaz Metan, acasă, scor 0-0.

FC Botoșani - Concordia LIVE VIDEO. Un rezultat negativ pentru Concordia, coroborat cu eventuale victorii ale celor de la Poli Timișoara și Gaz Metan, poate trimite echipa din Ilfov pe loc direct retrogradabil. Dincolo, Botoșani poate simți suflarea în ceafă a celor de la Sepsi. Elevii lui Neagoe sunt la 6 puncte de moldoveni, iar jocul rezultatelor îi poate aduce la 3!

FC Botoșani - Concordia LIVE VIDEO. La casele de pariuri, Botoșani pleacă favorită, cu o cotă de 1,95-2,00. Remiza primește valori de la 3,15 la 3,25, iar victoria Concordiei pleacă de la 3,70 și se oprește la 4,30 la unele case de pariuri.

FC Botoșani - Concordia LIVE VIDEO. Concordia i-a aplicat Botoșaniului un 3-0 în sezonul regulat și i-a stopat din drumul către play-off. Moldovenii s-ar putea răzbuna în meciul de miercuri. Cota e excelentă pentru cei ce vor să riște. Cu toate acestea, recomandăm un ”peste 1,5 goluri” la cotă de 1,45, pentru siguranță.

Schimbare de ultim moment în programul ultimei etape din Play-off! LPF a anunțat ora la care se decide titlul de campioa... Gaz Metan Mediaș - FC Voluntari LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x