Antena Căutare

OFICIAL: FCSB a dat lovitura pe piața transferurilor. Andrei Stănescu, un fotbalist de perspectivă, a refuzat Chelsea și Fulham pentru a semna cu roș-albaștrii

După ce în 2017 plătea 400,000 de Euro pentru puștiul Andrei Vlad (18 ani) de la CS ”U” Craiova, FCSB continuă să adune tinerele talente. De această dată, echipa lui Gigi Becali a achiziționat un puști de 16 ani din Anglia. Portarul Andrei Stănescu, considerat un talent uriaș de către englezi, a semnat cu FCSB.

Plecat de mic cu familia în Anglia, Andrei Strănescu a trecut pe la centrele lui Fulham și Chelsea. Cu puțin timp înaintea Paștelui, a fost în probe la FCSB și a impresionat, astfel că șefii de la formația roș-albastră au acționat rapid și i-au pus pe masă primul contract de profesionist.

Jurnaliștii englezii de la Richmond & Twickenham Times au anunțat mutarea. La doar 16 ani, Stănescu a semnat pe doi ani și acesta este primul contract de profesionist. Salariul său va fi unul uriaș pentru vârsta sa fragedă: 7 mii de Euro pe lună. Stănescu a oferit primul interviu după ce a semnat cu FCSB. Acesta s-a declarat bucuros și a spus că a mai fost pe lista celor de la Chelsea și Fulham.

”Pentru mine este o șansă minunată. În momentul în care mi-au cerut să semnez am avut un sentiment extraordinar. E ca și cum tot ceea ce ai visat vreodată devine realitate. Șansa de a juca pentru clubul din țara mea natală e ceva peste care nu puteam trece.

Știu că Chelsea și Fulham sunt cluburi mari, dar cred că voi avea mai multe oportunități să joc la prima echipă a Stelei. Abia aștept să încep pregătirea cu noii mei colegi, deoarece mulți dintre jucători sunt idolii mei", a declarat portarul de 16 ani, pentru sursa citată.

Biletul Zilei 04.05.2018. Meciurile sigure de vineri ne-au adus profitul... Biletul Zilei 04.05.2018. Trei meciuri spectacol ne-au adus un profit excelent!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x