Antena Căutare

FED Cup, România - Elveția, play-off pentru Grupa Mondială! S-au tras la sorți meciurile din prima zi. Simona Halep, prima care intră pe zgura de la Cluj

Echipele de Fed Cup ale României şi Elveţiei joacă sâmbătă şi duminică, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în play-off-ul pentru accederea în Grupa Mondială principală a competiției.

Echipele de Fed Cup ale României şi Elveţiei joacă sâmbătă şi duminică, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în play-off-ul pentru accederea în Grupa Mondială principală a competiției. În urmă cu puțin timp, ”Platinia Conference Hall” din Cluj-Napoca a găzduit tragerea la sorți a meciurilor de simplu și dublu ale întâlnirii.

În urma tragerii la sorț, numărul 1 WTA, Simona Halep, va juca în primul meci cu a doua rachetă a Elveție, Viktorija Golubic. Irina Begu va încerca să răstoarne calculele și să o învingă pe cea mai bună elvețiancă, Timea Bacsinszky.
Iată programul zilei de sâmbătă:
Primul meci: Simona Halep - Viktorija Golubic
Al doilea meci: Irina Begu - Timea Bacsinszky

Programul de duminică:
Simona Halep - Timea Bacsinszky
Irina Begu - Viktorija Golubic
Irina Begu / Simona Halep - Patty Schnyder / Jil Teichmann

Deocamdată, Sorana Cîrstea nu a fost nominalizată pentru meciurile de simplu. Locul 34 WTA, aceasta s-a declarat surprinsă de decizia căpitanului nejucător Florin Segărceanu.

”Mă așteptam să joc. Era prima idee, însă căpitanul decide. Eu mereu am venit la Fed Cup și nu a contat că am fost prima, a doua, a patra. Sunt aici, dacă echipa are nevoie să joc, joc. Dacă echipa are nevoie să bat din palme, bat din palme”, a declarat Sorana Cîrstea.

Componența celor două echipe:
România: Simona Halep (locul 1 WTA), Sorana Cîrstea (locul 34 WTA), Irina Begu (locul 38 WTA), şi Mihaela Buzărnescu (locul 40 WTA) sunt jucătoarele pe care România se va baza.

Elveția: Timea Bacsinszky, locul 46 WTA, Viktorija Golubic, locul 115 WTA, Jil Teichmann, locul 135 WTA, şi Patty Schnyder, locul 149 WTA.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

Echipa care câştigă această întâlnire va juca din sezonul viitor în prima Grupă Mondială a FedCup

Arsene Wenger, povestea unui francez venit din Japonia să schimbe istoria clubului Arsenal! Momente inedite, performanțe... Biletul Zilei 20.04.2018. Favoritele de vineri luptă pentru un nou bilet câștigător...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x