Antena Căutare

Florin Talpan, explozie de bucurie în timpul meciului Poli Iași - FCSB 1-0! ”GOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...1-0 pentru Iași, ce bucurie!”

Războiul dintre FCSB și CSA Steaua atinge culmi nebănuite. Odinioară prezent la meciurile din Ghencea ale celor de la FCSB (fosta Steaua), actualul jurist al CSA Steaua, Florin Talpan, a avut o reacție incredibilă după golul marcat de Poli Iași în meciul de ieri, din etapa a 8-a a Play-off-ului.

Într-un interviu online acordat canalului de Youtube ”Steaua Liberă” chiar în timpul meciului Poli Iași - FCSB, juristul Armatei a explodat pur și simplu la golul marcat de Andrei Cristea. Talpan s-a bucurat câteva momente pentru necazul echipei cu care se luptă prin tribunale.

Florin Talpan: ”GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL....1-0 pentru Iași, ce bucurie! Bucurie mare! Ce minute este! Doamne ce bucurie. Bucurie fantastică!

Cristea a dat golul, foarte bine! Trebuie să se facă dreptate, iar cine a încercat să se folosească de acest brand pentru a face bani trebuie, până la urmă, ca adevărul să iasă la iveală!”

Am niște emoții că...na, îmi dorect foarte mult ca Iașiul să câștige”, a spus Talpan

Ascultați AICI momentul fabulos cu bucuria lui Florin Talpan!

În urma unui meci foarte slab, FCSB a pierdut cu Poli Iași, scor 1-0, și a cam spus adio titlului în Liga 1. Elevii lui Dică s-au recunoscut învinși de un gol marcat de fostul lor jucător Andrei Cristea în minutul 89.

Clasament Liga 1 după 8 etape de Playoff:
1. CFR Cluj 44 puncte
2. FCSB 43 puncte
3. CSU Craiova 35 puncte
4. Astra 32 puncte
5. Viitorul 31 puncte
6. Poli Iași 24 puncte

Răsturnare de situație: Andres Iniesta nu mai merge în China! Cu cine a bătut palma legenda Barcelonei pe un salariu col... Biletul Zilei 08.05.2018. Căutăm un bilet câștigător cu meciurile sigure de marți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x