Antena Căutare

Gaz Metan Mediaș - Juventus LIVE VIDEO ONLINE

Gaz Metan Mediaș - Juventus LIVE VIDEO. După ce sâmbătă, la Voluntari, am asistat la salvarea Concordiei, azi, la Mediaș, am putea asista la salvarea trupei lui Pustai de la ”matineu”. Gaz Metan primește vizita ”Lanternei” Juventus București, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Gaz Metan - Juventus este live video online de la ora 18:00.

Gaz Metan Mediaș - Juventus LIVE VIDEO. Gazul profesorului Cristi Pustai a primit o mână de ajutor nesperată din partea Concordiei lui Ionuț Badea. Pena a egalat în finalul meciului cu FC Voluntari, încheiat 2-2, sâmbătă, a salvat echipa și a făcut ca Mediașul să se afle acum la 3 puncte de salvarea matematică de la retrogradare/baraj.

Gaz Metan Mediaș - Juventus LIVE VIDEO. Dacă bat azi, medieșenii fac 30 de puncte și nu mai depind de nimic, fiind salvați încă dinainte de ultima rundă. Gaz Metan a intrat cu punctaj par în playout, față de ACS Poli (cea care o poate egala la puncte) care a intrat cu unul impar. Nici Voluntari, după remiza cu Concordia, nu mai poate egala trupa lui Pustai în ultima rundă.

Gaz Metan Mediaș - Juventus LIVE VIDEO. Pe hârtie, Gazul are un meci ușor cu Juventus, însă gazdele de azi nu uită că, pe 16 februarie, nu au putut să învingă pe Juventus, într-un meci jucat tot pe malurile Târnavei Mari. A fost atunci un 0-0 venit în urma unui meci în care trupa lui Marius Baciu s-a închis foarte bine.

Gaz Metan Mediaș - Juventus LIVE VIDEO. Gaz Metan nu a mai câștigat un meci în Liga 1 din 17 mai, un 1-0 cu FC Voluntari. Dincolo, echipa din capitală are o lună mai de coșmar: 5 eșecuri în 5 meciuri și doar 2 goluri marcate.

Gaz Metan Mediaș - Juventus LIVE VIDEO. La case de pariuri, Gaz Metan e favorită uriașă, cu o cotă de 1,25 - 1,30. Bomba zilei, o victorie a lui Juve, ar primi o cotă de 11,75, iar remiza o valoare de 5,50-6,10. Pe bilete sigure jucăm azi ”1 solist”, iar pe cele cu un grad mai mare de risc putem încerca un ”1 pauză/1 final” la cotă 1,77!

*Cota pentru 1 pauză/1 final scade de la o oră la alta. A plecat din 1,95-1,90, iar acum o găsim la 1,77-1,65

Biletul Zilei 28.05.2018. Meciurile sigure de luni caută un nou câștig!... FOTO: Primul ”11” al celor mai frumoase iubite ale jucătorilor de la Real Madrid! Acestea au fost alături de campioana E...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x