Antena Căutare

Geraldo Alves isi infunta patronul: "Nu-i mai dati importanta lui Gigi Becali!"

Fundasul din apararea Stelei le-a transmis jurnalistilor sa-i dea mai putina atentie lui Gigi Becali.

Gigi Becali a declarat ca in ciuda faptului ca nu a reusit sa-l dea pe Geraldo la Vaslui, nu-i va prelungi, la vara, contractul fotbalistului.

Raspunsul jucatorului s-a lasat asteptat insa nu a venit prin intermediul declaratiilor ci prin evolutia din teren: a fost cel mai bun fundas alaturi de Chiriches in pregatiri.

Totusi, fratele mult mai celebrului Bruno Alves nu i-a ramas dator patronului si le-a transmis jurnalistilor sa nu mai vorbeasca atat despre el.

"Toti ii dau importanta, dar si pentru voi va fi rau daca nu veti incerca sa-l eliminati din discutii. Lasati prea putin spatiu fotbalului.

E patron, are dreptul sa vorbeasca, dar acordati-i mai putina atentie! Nu va spun cum sa va faceti meseria, e doar parerea mea" a spus Geraldo intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Foto: gsp.ro

Dinu Gheorghe: "Nu plec la Steaua"... Cristi Borcea tine cu Twente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x