Antena Căutare

Germania - Argentina 4-0 / Umilinta istorica

Germania a zdrobit cu 4-0 Argentina sambata, in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, la capatul unui meci spectaculos in care sud-americanii, cu Messi in frunte, nu au avut nici o replica in fata germanilor.

Germania a deschis foarte repede scorul, in minutul 3, prin Muller - cel mai rapid gol al actualei editii a Cupei Mondiale. Mulelr a marcat cu capul in urma unei centrari a lui Schweinsteiger.

Golul secund a venit in minutul 68, atunci cand Klose a marcat la meciul sau cu numarul 100 din nationala Germaniei. In fine, lovitura de gratie a avut loc in minutul 74, prin reusita lui Friedrich.

Germania - Argentina 4-0 si trupa lui Maradona pleaca acasa, in timp ce nemtii se pregatesc de o semifinala impotriva Spaniei sau Paraguayului.

foto: fifa.com

CM: Spania - Paraguay 1-0 / Thriller de neimaginat... Tenis: Rafael Nadal castiga al doilea trofeu la Wimbledon dupa 4 finale consecutive...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x