Antena Căutare

Tenis: Rafael Nadal castiga al doilea trofeu la Wimbledon dupa 4 finale consecutive

Rafael Nadal a trecut duminica in ultimul act de la Wimbledon de cehul Tomas Berdych, scor 6-3, 7-5, 6-4, ridicandu-si numarul de trofee de Mare Slem la 8.



Berdych neputincios
Nadal a defilat pe teren. A atacat din orice pozitie, alegind in ofensiva in detrimentul apararii in momentele cheie ale meciului. Jucat mai mult pe rever, Berdych a privit inofensiv cum Nadal cistiga punct dupa punct.

Emotiile primei finale de Mare Slem s-au vazut in jocul cehului. A ramas blocat dupa break-ul reusit de Nadal la 3-3 in primul set si n-a reusit sa se recupereze psihic, pierzind tot pina la finalul setului. Nici cadourile lui Nadal nu l-au tentat. Trei mingi de break ratate in debutul setului secund i-au turnat plumb in picioare lui Berdych.

Au urmat doua seturi trase la xerox, in care cehul s-a chinuit sa isi pastreze serviciul, dar a pierdut mereu atunci cind conta, pe final. Nadal reuseste pentru a doua oara dubla Roland Garros - Wimbledon si devine primul jucator spaniol ce se impune de doua ori la All England Club.

Un meci lipsit de povestea unui Federer - Nadal, dar plin de pasiune si de daruire. Berdych a dat totul, dar finalul era inevitabil. Finalul? Momentul care a devenit "trademark" Rafael Nadal, atunci cind ibericul "musca" din trofeul atit de pretios.

sursa: gsp.ro

Germania - Argentina 4-0 / Umilinta istorica... F2, MP Algarve / Cursa spectaculoasa pentru Mihai Marinescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x