Antena Căutare

Gigi ii ataca pe rapidisti: "Au 10 puncte luate cu arbitrii"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a spus ca giulestenii au beneficiat de ajutor din partea "fluierasilor" si ca locul lor in clasament este unul mincinos.

"La ora asta, Rapidul are 10 puncte luate cu arbitrii, Steaua trebuia sa fie peste ei. Am calculat eu toate punctele lor luate cu ajutorul arbitrilor. Dumnezeu face echilibru si o sa vedeti ca le vor lua punctele astea.

Steaua trateaza cu maxima seriozitate si cu abnegatie meciul cu FC Brasov. Voi trece maine pe la echipa. Pentru noi devine foarte importanta calificarea in primavara europeana. Nu am nevoie sa il imbarbatez pe Ilie Stan, eu l-am asigurat ca il las sa isi faca treaba.

Le-am spus jucatorilor sa faca tot ceea ce pot si sa o scoata la capat in aceste ultime jocuri si voi aduce 3-4 jucatori de mare valoare. Batem Schalke si suntem calificati. Nu ne intereseaza decat victorie la nemti.

A jucat U Cluj cu CFR. L-am sunat pe Walter si i-am spus ca am o rugaminte si sa imi dea un raspuns acum. L-am intrebat cati bani imi da ca sa il iau pe Cristea. A doua zi eram suparat ca pierdusem si l-am intrebat si pe Vasile Siman cat imi da ca sa il iau pe Curelea", a spus Gigi Becali la "Meciul Zilei", la GSP TV.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Torje si Lobont, doar rezerve in Udinese Roma 2-0... Noi comparatii intre stadionul din Frankfurt si cel din Bucuresti: ei isi respecta fanii pe noi ne preocupa VIP-urile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x