Antena Căutare

Grigoras, inlocuitorul lui Ilie Stan?

In cazul in care Edi Iordanescu nu ar accepta sa fie principal dupa demiterea iminenta a actualului antrenor, Gigi Becali ia in calcul aducerea tehnicianului Pandurilor Targu Jiu, echipa ce a invins pe Steaua in tur.

Ilie Stan i-a reprosat luni pe un ton foarte dur implicarea la echipa, semnandu-si, practic, demiterea. Desi Gigi Becali a declarat la GSP TV ca s-a impacat cu antrenorul, la prima infrangere acesta va fi demis.

Patronul Stelei ar dori ca succesorul lui Stan sa fie Edi Iordanescu, incercand o apropiere fata de tatal acestuia. Anghel Iordanescu e un apropiat al Ministrului Apararii, Gabriel Oprea, iar Gigi spera sa se intoarca in Ghencea fara a plati datoriile pe care statul i le imputa.

In cazul in care fiul fostului tehnician al Generatiei de Aur nu va accepta (avand experienta de anul trecut, cand a stat o singura etapa in postura de principal), europarlamentarul se gandeste sa-i dea o sansa lui Petre Grigoras, in prezent la Pandurii Targu Jiu. Oltenii chiar au invins Steaua in tur, in meciul in care Bacila s-a accidentat.

Foto: Hepta

Florian Walter, adevaratul investitor de la Petrolul?... Luis Enrique, noul antrenor al Barcelonei?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x