Antena Căutare

Hocheistul rus care supravietuise accidentului aviatic de la Iaroslavl a murit in spital

Hocheistul rus al echipei Lokomotiv Iaroslavl, Alexander Galimov, care supravietuise accidentului aviatic de saptamana trecuta a decedat, azi, la spital.

„Pe 12 septembrie, in cursul diminetii, in pofida unei terapii permanente, care au folosit cele mai moderne tratamente, Alexander Galimov a decedat in urma arsurilor semnificative", se arata intr-un comunicat al spitalului in care se afla sportivul de 26 de ani.

Informatia a fost confirmata si de federatia de hochei din Rusia, care a postat pe site-ul sau oficial: „Exprimam cele mai profunde condoleante pentru familia si prietenii lui Alexander, precum si tuturor celor care au privit lupta sa pentru viata ca o ultima speranta in aceasta teribila tragedie".

Galimov avea arsuri severe pe mai mult de 80% din suprafata corpului si a fost plasat in coma artificiala dupa ce a fost transportat la spitalul din Moscova.

Steward-ul Alexander Sizov, care a ramas ultimul supravietuitor al accidentului, se afla in continuare la spital, in stare critica.

Sursa: Antena3.ro

Foto: sky.com

Schalke invinsa la Wolfsburg... Marti, gratuit cu Gazeta Sporturilor, ai poster Europa League!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x