Antena Căutare

In 1994, il fugarea Generatia de Aur. Acum, Interpolul

Vi-l mai aduceti aminte pe Freddy Rincon? Purta numarul 19 pe spate si evolua in nationala Columbiei. S-a luptat cu Romania la Campionatul Mondial din 1994. N-are amintiri prea placute. Acum, la multi ani distanta si tot atatea ilegalitati, Rincon este cautat de Interpol.

Are 84 de prezente in nationala Columbiei, pentru care a punctat de 17 ori. A prins ceva jocuri pe la Napoli si Real Madrid, dar cel mai bine s-a simtit in campionatul Brazilian. S-a retras in 2001, la 35 de ani.

Si de aici au inceput problemele. S-a apucat, prin 2005, de antrenorat, dar si de lucruri necurate. Ceva consum si trafic de droguri, putina spalare de bani. Nu s-a prezentat mai niciodata la Politie, mentionand ca nu este vinovat.

In 2007, responsabilii legii din Columbia si Panama si-au unit fortele (si acuzatiile) pentru a-l aresta. A fost retinut in Columbia pentru un ordin de extradare sosit din partea celor din Panama. A fost demascata legatura cu Rayo Montano, seful organizatiei, dupa ce Rincon a investit peste 200.000 de dolari intr-o firma care, cel putin in acte, se ocupa cu vanzarea de echipament pentru pescuit.

Pe numele lui Rincon a fost emis un mandat de arestare international, valabil in 186 de tari.

Galerie foto: Hagi, 48 de ani. Regele. La multi ani! Atat!... Neatza cu Razvan si Dani: Totul despre tirul cu arcul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x