Antena Căutare

Ioan Becali: "Chivu ar putea ajunge la Real, Gaman e noul Maldini"

Ioan Becali a vorbit in presa italiana despre Cristi Chivu, Stefan Radu si Adrian Mutu, dupa care a propus si cativa jucatori din Liga 1 in Italia.

Primul subiect abordat a fost situatia fostului capitan al nationalei. Aflat in ultimul an de contract cu Inter, speculatiile pentru viitorul lui Chivu nu au intarziat sa apara. Pe langa variantele stiute pana acum, Becali a mai deschis o pista. Agentul de jucatori a dezvaluit ca a discutat cu Mourinho si ca un transfer a lui Chivu la Real ramane posibil.

"Chivu ar putea juca ca fundas central inca patru-cinci ani. Acum sunt in discutii cu patru mari cluburi din Europa. Ar putea incerca o experienta in alt campionat. Posibil la Real Madrid. Mourinho il cunoaste bine. Am vorbit cu el si este posibil deoarece are nevoie de un fundas. Important este ca Chivu sa poata merge undeva unde ar putea juca ca fundas central, nu lateral", a spus Becali pentru corrieredellosport.it.
Dupa ce a lamurit situatia lui Chivu, Becali a fost intrebat de Stefan Radu, un alt jucator aflat sub contract cu el. "Radu s-a indragostit de Lazio. Cred ca si-ar putea incheia cariera la acest club. Sper ca va reusi cat de curand sa castige trofee", a mai declarat Becali

I-a propus pe Gaman, Chiriches si Alexe in Italia

Intrebat daca mai exista in Romania un fundas central care sa se poata adapta fotbalului italian, Becali i-a propus pe Gaman si pe Chiriches.
"Valerica Gaman are 22 ani si joaca la Astra. Este un baiat experimentat, va deveni un mar jucator. Seamana cu Maldini. Este convocat des si la nationala, iar azi va fi pe teren in meciul cu Belgia. Pe urma, ar mai fi Vlad Chiriches, in varsta de 21 de ani", a afirmat impresarul

Victor Becali l-a mai propus si pe Marius Alexe despre care a spus urmatoarele: "Si-a revenit recent dupa o mica accidentare. A jucat ieri pentru nationala Under 21. Cred ca in curand va fi promovat la nationala mare. E titular la Dinamo Bucuresti. Nu cred ca se va transfera in ianuarie, cu el ar trebui negociat in timpul verii pentru a avea timp sa se pregateasca alaturi de noua lui echipa".

"Mutu e nerabdator sa castige un meci cu Cesena"

Ultimul subiect abordat a fost Adrian Mutu, jucator care nu traverseaza o perioada prea fasta la Cesena. "Cu Adrian Mutu am discutat ieri. Se simte bine. E nerabdator sa castige un meci cu Cesena. E adevarat ca pana acum Adrian nu a avut evolutii bune la noul sau club, dar nici echipa nu l-a ajutat prea mult pana acum", a incheiat Becali.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Becali a auzit ca Florin Costea ar fi jucat poker: "IL DISTRUG. E tra-la-la!"... FOTO! Fanii Craiovei ii streseaza pe Dragomir si Sandu si in Belgia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x