Antena Căutare

Cândva un campion mondial, iubit de o lume întreagă, acum arestat pentru agresiune: “Începea să bea de la 6 dimineaţa şi nu se oprea până seara târziu. De asemenea, mi-a spus că ia cocaină"

Fostul campion la ciclism, Jan Ullrich, a fost arestat vineri în Insulele Baleare, fiind suspectat că a intrat cu forţa în casă vecinului său şi că l-a ameninţat.

Fostul campion la ciclism, Jan Ullrich, a fost arestat vineri în Insulele Baleare, fiind suspectat că a intrat cu forţa în casă vecinului său şi că l-a ameninţat.

Tîl Schweiger, partea vătămată, este un regizor şi actor german care a povestit celor de la Bild despre problemele fostului rutier.

Reputaţia lui Jan Ullrich a fost pătată după ce, în anul 2006, a fost implicat în scandalul "Fuentes" de doping din Spania, ceea ce a dus la excluderea sa de la Turul Franței și la suspendarea lui. În februarie 2012, Tribunalul Sportiv Internațional (CAS) a declarat ca fiind dovedită legătura lui Ullrich cu medicul spaniol Eufemiano Fuentes, și în consecință a anulat retroactiv toate succesele sportive ale ciclistului german începând cu 1 mai 2005.În anul 2013, neamţul a mărturisit că s-a dopat.

Fostul campion a căzut în depresie după ce a fost părăsit de soţia lui, Sara Steinhauser, alături decare a stat 13 ani. "Ullrich devenise un om de familie, dar după ce soţia l-a părăsit a început să ia metamfetamină. A început să bea de la 6 dimineaţa şi nu se oprea până seara târziu. De asemenea, mi-a spus că ia cocaină", a dezvăluit Til Schweiger, în Bild.

Avocatul fostului mare ciclist, Wolfgang Hoppe, a dezvăluit că Ullrich a făcut toate demersurile necesare pentru a merge la o clinică de dezintoxicare.

Acesta nu este prima dată când fostul rutier are probleme cu poliţia şi alcoolul. În anul 2014, când era la volanul maşinii sale, a intrat într-un alt autoturism şi a rănit două persoane. Atunci a primit 21 de luni de închisoare cu suspendare şi o amendă de 10.000 de franci pentru conducerea în stare de ebrietate.

Jan Ullrich este singurul ciclist german care a câștigat Turul Franței (1997). A a fost de 5 ori pe locul doi, o dată pe locul pe locul patru la Turul Campionilor Mondiali la amatori. În anul 2000 câștigă la individual Campionatul Olimpic de ciclism rutier.

VIDEO: Momente dramatice la Montreal cu accidentarea Mihaelei Buzărnescu. Reacție impresionată a Elinei Svitolina. Primu... Hajduk Split - FCSB, turul 3 preliminar din Europa League! Roș-albaștrii atacă infernul de la Split cu mare optimism...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x