Antena Căutare

Jean Michel Aulas isi lauda adversarii: "Actionarii de la PSG au salvat toto fotbalul francez"

Presedintele lui Lyon a facut o avanpremiera a meciului pe care echipa sa il va disputa sambata pe Parc Des Princes si a declarat ca apreciaza modul in care s-au desfasurat lucrurile la PSG.

Lyon se afla la egalitate cu PSG si Toulouse si s va deplasa duminica in Capitala pentru a incerca sa se desprinda in lider autoritar.

Jean Michel Aulas, presedintele lui OL, a prefatat aceasta disputa la un post de radio insa a inceput prin a lauda prezenta lui Gomis in selectionata condusa de Laurent Blanc: „Franta are nevoie de oameni ca Bafetimbi. Vazand forma in care se afla, cred ca ar fi fost pacat sa nu fi fost selectionat".

Revenind la decisiva intalnire de duminica, oficialul de pe Rhone si Saone a spus ca PSG este favorita dar ca nu neaparat calculele hartiei se respecta: „La PSG exista cateva certitudini ce noi inca nu le avem, dar ne vom juca sansa. Avem mai multi accidentati ca ei , un lot mai tanar si cu mai putine vedete. Oricum eu cred ca actionarii din Qatar au salvat nu doar Parisul, ci intreg fotbalul francez".

Foto: olweb.fr

Ilie Stan nu se sperie de gura mare a lui Becali: "Sunt imun"... EXCLUSIV Lassana Diarra, anchetat pentru frauda fiscala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x