Antena Căutare

Kaka este aproape de o revenire la Milano, dar la Inter

A fost adus cu surle si trambite la Real (pentru 65 de milioane de euro), dar a dezamagit la primul sezon pe Bernabeu. Ricardo Kaka este aproape de o revenire la Milano, dar nu la AC Milan, ci la Inter, marea rivala a rosso-nerilor, informeaza Corriere dello Sport. Mutarea este vazuta drept cea mai buna modalitate de razbunare a lui Massimo Moratti pentru transferul lui Ibrahimovic la Milan.


In aceste conditii, brazilianul ar putea fi lasat sa plece la Inter, fosta echipa a lui "The Special One". Ideea le da frisoane suporterilor Milanului, Kaka fiind un adevarat idol pe San Siro. Jurnalistii italieni vorbesc despre o razbunare a campioanei Italiei pentru transferul lui Zlatan Ibrahimovic la Milan.

Suedezul a facut senzatie la Inter timp de mai multe sezoane, iar in urma cu doar cateva saptamani a semnat pentru marele rival local. Vestea i-a intristat pe oficialii campioanei Europei, iar Moratti pregateste marea razbunare prin inregimentarea lui Kaka.

sursa:Hotnews

Mircea Sandu: "S-ar putea sa-i prelungim contractul selectionerului"... CM de baschet/ Argentina, calificata in sferturi dupa un meci dramatic cu Brazilia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x