Antena Căutare

RB Leipzig - ”U” Craiova doar 3-1! Oltenii pierd la diferență de două goluri un meci în care scorul putea fi unul astronomic

RB Leipzig - ”U” Craiova, turul 3 preliminar Europa League. Dacă CFR Cluj e favorită mare cu Alashkert, ”U” Craiova se află la extrema opusă. Aflată în degringoladă în Liga 1, fără moral și, mai dureros, fără jucători de mare valoare, trupa lui Devis Mangia se duce ca mielul la tăiere în Germania.

UPDATE: După una caldă, victoria CFR-ului cu Alashkert, a urmat una foarte rece în Germania pentru echipe românești angrenate în turul 3 preliminar Europa League. ”U” Craiova a cedat, scor 1-3, meciul cu RB Leipzig, însă mai îngrijorător decât scorul e jocul inexistent al oltenilor.

RB Leipzig - ”U” Craiova s-a încheiat 3-1, însă scorul putea fi unul neverosimil dacă Pigliacelli nu scotea vreo 5-6 goluri ca și făcute. Golurile meciului din Germania au fost marcate de Konate '25, Cunha '77, Poulsen '87 , respectiv de Martic 90+3.

RB Leipzig: Mvogo - Klostermann, Konate, Orban, Saracchi - Kampl, Ilksander, Demme, Bruma - Augustin, Cunha
Rezerve: Muller, Sabitzer, Y. Poulsen, Forsberg, Werner, Mukiele, Stierlin
”U” Craiova XI: Pigliacelli - Donkor, T. Ferreira, Kelic, Briceag - Martic, Cicâldău, Mateiu - Mihăilă, Mitriță, Bancu
Rezerve: Popescu, R. Popa, Burlacu, Markovici, Gardoș, Fedele, Baicu

Dacă va realiza minunea în retur, Craiova ar urma să întâlnească Zorya/Braga în play-off-ul de intrare în grupele Europa League.

RB Leipzig - ”U” Craiova 1948, turul 3 preliminar Europa League. Dacă CFR Cluj e favorită mare cu Alashkert, ”U” Craiova se află la extrema opusă. Aflată în degringoladă în Liga 1, fără moral și, mai dureros, fără jucători de mare valoare, trupa lui Devis Mangia se duce ca mielul la tăiere în Germania, pentru meciul cu RB Leipzig.

RB Leipzig - ”U” Craiova 1948, turul 3 preliminar Europa League. Astăzi, de la ora 19:30, Universitatea se prezintă pe Red Bull Arena din Leipzig cu un singur ”avantaj”: mai multe meciuri oficiale în picioare. Oltenii au deja 4 meciuri pe plan intern. Partea proastă e că nu au încă nicio victorie. Dincolo, RB Leipzig a jucat doar două meciuri oficiale în această vară, însă și-a arătat pe deplin valoarea: 4-0 și 1-1 cu Hacken în turul 2 preliminar din Europa League.

RB Leipzig - ”U” Craiova 1948, turul 3 preliminar Europa League. Deținătoarea Cupei României are o nouă misiune dificilă în preliminariile Europa League. După ce AC Milan a fost sperietoarea care i-a ieșit în cale anul trecut, în acest sezon oltenii joacă împotriva lui RB Leipzig, locul 6 în ediția precedentă din Bundesliga.

RB Leipzig - ”U” Craiova 1948, turul 3 preliminar Europa League. Dacă oltenii au stat doar 180 de minute în sezonul trecut al cupelor europene, RB Leipzig a jucat în grupa G din Liga Campionilor, acolo unde a încheiat pe locul 3, după Besiktas și FC Porto, și în fața celor de la AS Monaco. Apoi, Leipzig a eliminat, rând pe rând, Napoli și Zenit, iar în sferturile de finală s-au înclinat în fața celor de la Marseille,

RB Leipzig - ”U” Craiova 1948, turul 3 preliminar Europa League. Bookmakerii nici nu concep ca RB Leipzig să nu câștige lejer acest meci. Nemții primesc cotă 1,09 pentru victorie, în timp ce o victorie a Craiovei primește o cotă colosală: 23. Și remiza pare a avea mici șanse: cotă 9.

Pont recomandat la acest meci: 1 pauză/1 final - cotă 1,50

Echipe probabile în RB Leipzig - ”U” Craiova:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anunțul trist care a picat ca un trăsnet! Un sportiv celebru a murit la 36 de ani: ”A pierdut lupta cu cancerul!”... Alashkert - CFR Cluj 0-2! George Țucudean asigură în bună măsură calificarea în play-off-ul Europa League...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x