Antena Căutare

Membrii Comisiei de Disciplina facuti praf: „De prosti ce sunt, mor cu regulamentul in mana”

Fostul impresar a criticat dur ezitarile membrilor Comisiei de Disciplina de la Liga, sustinand ca acestia nu cunosc regulamentul.

„Prima data au anuntat ca cei doi stelisti (Stanca si Galamaz) nu vor scapa nesuspendati, apoi au fost iertati. Pai ce facem? Insistenta populatiei i-a desteptat pe cei de la Comisia de Disciplina. Bine ca i-au desteptat, pentru ca de prosti ce sunt, mor cu regulamentul in mana. Eu am jucator neplatit de 3 luni si nu am unde sa reclam acest lucru. Cum e posibil?"

Becali a vorbit la emisiunea Contraatac de la GSP TV despre posibilitatea venirii lui Dinu Gheorghe la Steaua, reusind sa se contrazica in doua fraze consecutive: „Eu cred ca este bine sa vina Dinu Gheorghe, atat timp cat cei doi nu se cearta. Pentru ca Gigi Becali este un om caruia nu ii place sa i se puna conditii financiare. Si pana la urma nu stiu daca e bine sa vina. Gigi a luat haturile in mana si pare sa se descurce. Ii are pe Argaseala si Narcis Raducan. Uitati-va la Dinamo: se descurca fara Borcea si fara presedinte. Ce Nicolae Badea se pricepe la jucatori? Dar intreaba. Asa poate sa fie si la Steaua" a spus Giovani.

Foto: gsp.ro

Chindia se impune la Severin si urca pe 4... Huliganii maresc pretul biletelor: 70 de lei la Petrolul - Astra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x