Antena Căutare

Mutu anunta ca nu se va bucura daca va marca impotriva Fiorentinei

Atacantul Adrian Mutu a declarat, vineri, ca este emotionat inaintea meciului Cesena - Fiorentina, dar ca isi doreste ca duminica sa-si invinga fosta echipa, desi nu se va bucura daca va reusi sa marcheze un gol.

"Sunt emotionat inaintea meciului cu Fiorentina. Va fi ciudat sa-mi vad fostii coechipieri, insa duminica sentimentele vor ramane in afara terenului. La Cesena, am intrat intr-un proiect ambitios si important. A fost o alegere curajoasa, dar sunt sigur ca va fi o experienta buna.

Ma asteptam ca inceputul sa fie mai greu, din cauza calendarului, insa nu atat de greu. Sunt sigur insa ca o vom scoate la capat. Daca voi marca in meciul cu Fiorentina, nu ma voi bucura, din respect pentru suporteri, care m-au sprijinit intotdeauna. Asta nu inseamna ca nu-mi doresc sa castig si ca nu voi face totul pentru a obtine victoria", a spus Mutu intr-o conferinta de presa.

Jucatorul a mentionat ca nu este inca multumit de evolutia sa la Cesena, echipa pentru care a marcat doar un gol. "Am incercat sa dau totul de fiecare data, dar am simtit ca nu evoluez la capacitate maxima, deci am decis sa-mi schimb pozitia de joc, pentru a putea obtine mai mult. Cunosc bine defensiva celor de la Fiorentina si sper sa profit de acest avantaj. Absenta lui Gilardino va fi importanta, insa Jovetici este un jucator mare", a mai spus Mutu.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Mititelu trebuie sa achite Primariei si AFP Craiova peste 2 milioane de lei... Un nou razboi psihologic? Steaua anunta ca il vrea pe Herea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x