Antena Căutare

Mutu, elogiat in presa italiana la revenirea pe teren dupa 9 luni de suspendare

Revenirea pe teren a lui Adrian Mutu dupa 9 luni de suspendare a fost apreciata de presa italiana, care a scris atacantul Fiorentinei "s-a luptat ca un leu", "a fost o bomba cu ceas" si "un pericol constant", in meciul cu Catania (0-0) disputat in etapa a 9-a a campionatului Italiei.

Internationalul roman a primit note cuprinse intre 6 si 6,5 pentru evolutia de duminica seara.

Site-ul violanews.com a notat cu Mutu a fost singurul care a incercat sa faca ceva: "Revenit pe teren dupa noua luni de suspendare, Mutu si-a dovedit rapid pofta de gol, cu trei tentative in primele zece minute. A muncit si pentru a ajuta apararea. La reluare a obosit, insa este singurul care a incercat sa faca ceva".

Firenzeviola.it scrie ca Mutu a fost o "bomba cu ceas ce a inceput sa ticaie imediat". "Trei ocazii in primele zece minute. Apoi si-a pierdut din incisivitate, dar nu si dorinta de a juca. S-a prezentat in mare forma, chiar daca a lipsit noua luni", a notat sursa citata.

Pentru fiorentina.it, Adrian Mutu a luptat ca un leu, fiind cel mai periculos jucator al Fiorentinei: "A revenit dupa noua luni, direct titular. A luptat ca un leu, a incercat totul, cu siguranta a fost cel mai periculos. In repriza secunda trebuia inlocuit".

Firenzerepubblica.it a subliniat ca Mutu nu este inca pregatit suta la suta, dar are "calitate si viziune a jocului, iar Fiorentina cu el in teren arata cu totul altfel".

Agentia Calciomercato a precizat ca Mutu a fost printre putinele "lucruri pozitive" la Fiorentina la meicul de duminica, in timp ce sportevai.it a notat drept "buna" revenirea romanului dupa atatea luni.

Calciotoscano.it a notat: "Fenomenul a revenit, iar Fiorentina a devenit mult mai periculoasa, Mutu fiind un pericol constant".

sursa:Jurnalul.ro

Kim Clijsters se impune in finala Turneului Campioanelor... Liga Campionilor - Rezultate inregistrate marti: Inter pierde cu Tottenham. Barcelona doar remiza la Copenhaga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x