Căutare Live

Mutu, elogiat in presa italiana la revenirea pe teren dupa 9 luni de suspendare

Revenirea pe teren a lui Adrian Mutu dupa 9 luni de suspendare a fost apreciata de presa italiana, care a scris atacantul Fiorentinei "s-a luptat ca un leu", "a fost o bomba cu ceas" si "un pericol constant", in meciul cu Catania (0-0) disputat in etapa a 9-a a campionatului Italiei.

Internationalul roman a primit note cuprinse intre 6 si 6,5 pentru evolutia de duminica seara.

Site-ul violanews.com a notat cu Mutu a fost singurul care a incercat sa faca ceva: "Revenit pe teren dupa noua luni de suspendare, Mutu si-a dovedit rapid pofta de gol, cu trei tentative in primele zece minute. A muncit si pentru a ajuta apararea. La reluare a obosit, insa este singurul care a incercat sa faca ceva".

Firenzeviola.it scrie ca Mutu a fost o "bomba cu ceas ce a inceput sa ticaie imediat". "Trei ocazii in primele zece minute. Apoi si-a pierdut din incisivitate, dar nu si dorinta de a juca. S-a prezentat in mare forma, chiar daca a lipsit noua luni", a notat sursa citata.

Pentru fiorentina.it, Adrian Mutu a luptat ca un leu, fiind cel mai periculos jucator al Fiorentinei: "A revenit dupa noua luni, direct titular. A luptat ca un leu, a incercat totul, cu siguranta a fost cel mai periculos. In repriza secunda trebuia inlocuit".

Firenzerepubblica.it a subliniat ca Mutu nu este inca pregatit suta la suta, dar are "calitate si viziune a jocului, iar Fiorentina cu el in teren arata cu totul altfel".

Agentia Calciomercato a precizat ca Mutu a fost printre putinele "lucruri pozitive" la Fiorentina la meicul de duminica, in timp ce sportevai.it a notat drept "buna" revenirea romanului dupa atatea luni.

Calciotoscano.it a notat: "Fenomenul a revenit, iar Fiorentina a devenit mult mai periculoasa, Mutu fiind un pericol constant".

sursa:Jurnalul.ro

Kim Clijsters se impune in finala Turneului Campioanelor... Liga Campionilor - Rezultate inregistrate marti: Inter pierde cu Tottenham. Barcelona doar remiza la Copenhaga...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri