Antena Căutare

Novak Djokovic vs David Ferrer, prima semifinala la US Open!

Novak Djokovic s-a calificat in penultimul act de la US Open, dupa ce a trecut in sfeturile de finala de Juan Martin del Potro. Sarbul va da piept in semifinale cu David Ferrer, care l-a eliminat pe Janko Tipsarevic, in cinci seturi.

Nole l-a invins pe argentinan in trei seturi, scor 6-2, 7-6, 6-4, si este pentru a sasea oara in seminfinale la US Open. Del Potro, cap de serie numarul sapte, a cedat primul set la 2, dar a reusit breakul in deschiderea celui de-al doilea.

Djokovic a revenit si a avut trei mingi de set la 6-5, dar dupa un game maraton de 17 minute del Potro a trimis setul in tie-break. Campion en-titre, a avut castig de cauza, ca si in cel de-al treilea act, in care s-a impus cu 6-4.

In 2012, Djokovic a jucat doua finale de Grand Slam si s-a impus intr-una singura, la Australian Open.

In cealalta semifinala se vor intalni britanicul Andy Murray si cehul Thomas Berdych.

"Tricolorii" incep campania de calificare la Campionatul Mondial din Brazilia 2014! Estonia - Romania, astazi ... Duckadam a fost operat pe inima. E bine! A mai avut probleme pe 12 iulie 1986! Citeste povestea de acum 26 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x