Antena Căutare

O alta glorie traverseaza momente grele! Costica Stefanescu, internat in stare grava

Craiova Maxima isi vede, in aceste zile, un nou membru pe patul de spital. Costica Stefanescu a fost adus de urgenta la Spitalul Militar Central

La 62 de ani, Costica Stefanescu lupta pentru viata sa. Adversar nu-i mai este vreun fotbalist, asa cum s-a intamplat pe durata carierei, ci, conform unor apropiati, cancerul.

Fostul component al Craiovei Maxima a fost supus unui tratament extrem de dur in Germania, dar rezultatele au intarziat sa apara. Intors in tara, cu organismul slabit de boala, Costica Stefanescu s-a simtit din ce in ce mai rau. A fost internat in stare grava la Spitalul Militar Central, iar medicii sunt rezervati in privinta starii sale de sanatate.

Cu 66 de selectii la echipa nationala, Stefanescu a evoluat la trei echipe in cariera: Steaua, Universitatea Craiova si FC Brasov. Supranumit "Ministrul Apararii", a castigat de trei ori campionatul Romaniei in tricoul Craiovei si de cinci ori Cupa Romaniei (una cu Steaua Bucuresti, patru la Craiova).

Paul Gascoigne, povestea intunecata! Despre cum se autodistruge o legenda... VIDEO: Momentul in care preferi sa nu dai gol! Pentru ca te vei accidenta cand il vei sarbatori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x