Antena Căutare

OFICIAL: Cursa din Bahrain, anulata. F1 2011 incepe in Australia!

Marele Premiu al statului Bahrain, prima etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, programat pe 13 martie, a fost amanat pentru o data ce va fi anuntata, din cauza revoltei populare din acest stat. Sezonul F1 2011 va lua startul pe 27 martie, in Australia.

La inceputul saptamanii trecute, boss-ul Formulei 1, Bernie Ecclestone, s-a declarat ingrijorat de manifestatiile antiguvernamentale din Bahrain, in perspectiva primei etape a Marelui Circ.

Vinerea trecuta, fortele armate au deschis focul, la Manama, asupra manifestantilor, ranind zeci de persoane, dupa ce, joi dimineata, intervenisera in forta pentru a-i evacua pe demonstranti, provocand moartea a cel putin sase persoane si ranirea altor 200.

Tancurile si blindatele armatei din Bahrain s-au retras sambata din piata Perlei, din centrul capitalei Manama, indeplinind astfel una dintre conditiile anuntate de opozitie pentru inceperea unui dialog politic cu regimul regelui Hamad ben Issa Al Khalifa.

Foto: f1fanatic.co.uk

Liga 1: LPF a aprobat caietul de sarcini pentru drepturile TV... Declaratia de avere a lui Abramovici: 8 miliarde de euro patrimoniu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x