Antena Căutare

Ovidiu Haţegan va arbitra în Liga Campionilor, Radu Petrescu în Liga Europa

UEFA a anunţat brigăzile de arbitri care vor oficia în această săptămână la partidele retur din play-off-urile de Liga Campionilor şi Ligii Europa.

UEFA a anunţat brigăzile de arbitri care vor oficia în această săptămână la partidele retur din play-off-urile de Liga Campionilor şi Ligii Europa.

România va avea reprezentanţi în ambele competiţii intercluburi.

Ovidiu Haţegan a fost delegat la partida de Liga Campionilor dintre Rosenborg şi Dinamo Zagreb, care se va disputa marţi, la Trondheim. În tur, la Zagreb, croaţii s-au impus cu scorul de 2-0.

La meciul la care va dispune şi de tehnologia VAR, Haţegan îi va avea ca asistenţi pe Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, în timp ce al patrulea oficial desemnat a fost Sebastian Colţescu.

Joi, Radu Petrescu va conduce partida Zoria şi Espanol, din Liga Europa. În tur, la Barcelona, spaniolii s-au impus cu scorul de 3-1. Asistenţi vor fi Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu, iar al patrulea oficial delegat este Marcel Bîrsan.

Sursa : news.ro

Istvan Kovacs arbitrează meciul Dinamo - FC Hermannstadt de luni, din Liga I... Canadianul Milos Raonic, accidentat, nu va participa la US Open...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x