Antena Căutare

Performanță de excepție pentru Mihaela Buzărnescu! O nouă victorie cu Svitolina și o nouă semifinală WTA

Mihaela Buzărnescu - Elina Svitolina 6-3, 6-2, în sferturi la Birmingham! Revelația tenisului românesc continuă să impresioneze în circuitul WTA. Mihaela Buzărnescu a făcut o nouă ”victimă” de renume, aceeași ”victimă”. La fel ca la Roland Garros, ”Miki” a învins-o pe Elina Svitolina (4 WTA),

UPDATE: Mihaela Buzărnescu - Elina Svitolina 6-3, 6-2, în sferturi la Birmingham! Revelația tenisului românesc continuă să impresioneze în circuitul WTA. Mihaela Buzărnescu a făcut o nouă ”victimă” de renume, aceeași ”victimă”. La fel ca la Roland Garros, ”Miki” a învins-o pe Elina Svitolina (4 WTA), de această dată în sferturile turneului de la Birmingham.

Mihaela Buzărnescu - Elina Svitolina 6-3, 6-2, în sferturi la Birmingham! Românca de 30 de ani a trecut de Svitolina în doar o oră și 13 minute de joc. Buzărnescu (30 WTA) o va înfrunta, mâine, pe Petra Kvitova, în semifinalele turneului de 936,128 de dolari.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

.................................................................................................

Mihaela Buzărnescu vs. Elina Svitolina, în ”sferturi” la Birmingham. După ce a impresionat pe turneele jucate pe ciment, apoi în cele jucate pe zgură, minunea tenisului feminin românesc, Mihaela Buzărnescu (30 WTA), impresionează și pe iarbă. Românca de 30 de ani s-a calificat în ”sferturi” la Birmingham, acolo unde joacă un meci de 5 stele, cu Elina Svitolina (5 WTA).

Mihaela Buzărnescu vs. Elina Svitolina, în ”sferturi” la Birmingham. Duelul din sferturile de finală ale turneului de 936,128 de dolari din Marea Britanie este programat azi, 22 iunie, după ora 19:00. Mihaela și Elina se întâlnesc la doar trei săptămâni după disputa din 16-imile de finală de la Roland Garros, acolo unde românca a izbutit cel mai mare succes al carierei.

Mihaela Buzărnescu vs. Elina Svitolina, în ”sferturi” la Birmingham. Pe 1 iunie, la Paris, Mihaela Buzărnescu scria istorie la Roland Garros. Jucătoarea care în urmă cu un an nu exista practic în tenisul mare, fiind în afara top 300, se califica în optimile de finală, după o victorie, 6-3, 7-5, cu Svitolina, la acea oră favorita 1 a turneului în opinia pariorilor.

Mihaela Buzărnescu vs. Elina Svitolina, în ”sferturi” la Birmingham. Mihaela Buzărnescu a reușit să se califice în sferturile de finală de la Birmingham, după o victorie în trei seturi, în optimi, cu Petra Martic, scor 4-6, 6-3, 6-3. Rivala ei de azi, Elina Svitolina, favorita 2, a trecut cu 6-4, 6-2 de Alize Cornet.

Mihaela Buzărnescu vs. Elina Svitolina, în ”sferturi” la Birmingham. La fel ca la Paris, Svitolina e mare favorită și în acest meci. Casele de pariuri îi acordă cota 1,25 pentru o victorie, în timp ce succesul româncei are cota 4,00. La Roland Garros, Buzărnescu a avut cotă 5,60 pentru succes, față de 1,15 cât primea Elina.

Mihaela Buzărnescu vs. Elina Svitolina, în ”sferturi” la Birmingham. În acest moment, Buzărnescu a urcat pe locul 29 în clasamentul WTA, cea mai bună clasare din carieră. Dacă o învinge pe Svitolina, Mihaela va urca pe 28. Un titlu la Birmingham ar însemna apropierea de top 20 WTA: locul 23!

OFICIAL: ”U” Craiova și-a vândut vedeta! Dorit de FCSB, Alex Băluță a semnat pentru o sumă uriașă cu o echipă din Europa... Ciclismul, între pasiune și competiție. În județul Argeș, concurenții au mers cu biciclete prin pădure, pe teren acciden...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x